Redactia.ro
Home » Știri » Alex Bodi, săltat de mascați. Fostul Biancăi Drăgușanu ar fi acuzat de fapte extrem de grave

Alex Bodi, săltat de mascați. Fostul Biancăi Drăgușanu ar fi acuzat de fapte extrem de grave

GALERIE FOTO (2)

Alex Bodi ar fi fost săltat de mascați, sunt primele informații apărute în urma unei percheziții de amploare derulate de procurorii DIICOT. Ar fi vorba de acuzații extrem de grave pentru fostul Biancăi Drăgușanu.

DIICOT, împreună cu Poliția Română, au condus o operațiune de amploare miercuri dimineața. Este vorba de percheziții de proporții pentru a destructura rețele de trafic de persoane, cămătărie și trafic de droguri de mare risc.

Alex Bodi, săltat de mascați

Din primele informații, Alex Bodi, fostul Biancăi Drăgușanu, ar fi printre cei vizați de procurorii DIICOT. Alex Bodi ar fi fost săltat de mascați.

Miercuri dimineață, DIICOT și Poliția Română au descins la 23 de adrese din mai multe județe din țară. Este vorba de Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea.

Obiectivul operațiunii de proporții a fost destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism.

Rețeaua infracțională ar fi condusă de locotenentul unui interlop celebru, susțin cei de la DIICOT.

Interlopii ar fi racolat fete prin metoda LoverBoy, pe care mai apoi le puneau să se prostitueze în cluburi de noapte. Unele ajungeau să fie violate, altele ajungeau să fie vândute.

Alex Bodi ar fi fost săltat și dus la audieri la DIICOT Craiova. Pe lângă fostul Biancăi Drăgușanu, la audieri a mai fost dus și Alex Tâmplaru, cunoscut ca lider al lumii interlope din Sibiu.

Alex Bodi și Alex Tâmplaru au o relație apropiată, dat fiind faptul că Tâmplaru este nașul de cununie al lui Bodi, la căsătoria dinaintea celei cu Bianca Drăgușanu.

Din căsătoria precedentă, Alex Bodi are două fetițe.

DIICOT a făcut precizări privind modul în care opera gruparea infracțională acuzată de proxenetism, cămătărie și trafic de droguri:

„În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).

Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării, persoanele care le-au preluat primind și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință.”

DIICOT a mai menționat și că:

„Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea unor corecții fizice, caz în care pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție.

O mare parte din sumele de bani obținute astfel de către membrii grupării ajungeau la liderul acesteia care, ulterior, le-a investit în diverse imobile din țară și din străinătate. Liderul grupării obișnuia să perceapă victimelor taxe de protecție pentru desfășurarea unor activități licite/ilicite, „locotenenții săi” recurgând, deseori, la șantaj pentru colectarea acestora. Taxele erau colectate cu ocazia unor petreceri organizate de către acesta.”

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 18 persoane, mai precizează procurorii DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: