Redactia.ro
Home » Monden » Ce făcea Daria Radionova în timp ce Alex Bodi era dus la audieri de către procurorii DIICOT

Ce făcea Daria Radionova în timp ce Alex Bodi era dus la audieri de către procurorii DIICOT

Ce făcea Daria Radionova în timp ce Alex Bodi era dus la audieri

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost săltat de DIICOT miercuri dimineață. Poliția Română a declanșat percheziții pentru destructurarea unor rețele de trafic de persoane, cămătărie, trafic de droguri de mare risc. Printe cei ridicați, s-a aflat și Alex Bodi.

Alex Bodi a fost săltat de DIICOT

DIICOT și Poliția Română au declanșat mai multe percheziții pentru destructurarea unor rețelel de trafic de persoane, cămătărie și trafic de droguri de mare risc, iar printre cei săltați se află și Alex Bodi.

Așadar, miercuri dimineață, DIICOT a descins la 23 de adrese din opt județe, Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea. Conform surselor, obiectivul fiind destructurarea unui grup infracțional specializat în trafic de persoane și proxenetis, rețeaua fiind condusă locotenentulul unui interlop celebru. În această afacere, fetele erau racolate de interlopi, fiind puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele fiind violate, alte vândute.

Alex Bodi a fost și el dus la audieri la sediul DIICOT Craiova, și Adrian Tâmplaru, unul dintre liderii interlope din Sibiu. Cei doi au avut o relație apropiată, interlopul fiind nașul de cununie al lui Bodi, fiind căsătorit de două ori înainte să fie împreună cu Bianca. Alex Bodi are două fetițe din relațiile anterioare. Adrian Tâmplaru i-a fost naș lui Bodi la cea de-a doua căsătorie, cei doi având o relație foarte apropiată. Potrivit autorităților, gruparea infracțională a racolat 12 suspecți. împreună cu cei care au recrutat și alte victime, le-au transportant în Occident, precum Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria și le-au obligat să practice prostituția în favoarea lor și în diverse cluburi de noapte

Ce făcea Daria Radionova în timp ce Alex Bodi era dus la audieri de către procurorii DIICOT

În prezent Alex Bodi este împreună cu Daria Radionova, după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Cu doar câteva ore înainte de percheziții, Daria i-a făcut o declarație pe rețelele de socializare, aflându-se în mașina lui Alex. Blondina a postat câteva Instastory-uri iar pe fundal se auzea melodia „To the end of the road”. Se pare că relație dintre cei doi este una destul de serioasă și își doresc să trăiască fericiți unul lângă celălalt.

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, se pare, definitiv, dacă ținem cont de faptul că afaceristul s-a afișat cu Daria Radionova, moldoveanca, care i-a sucit mințile bărbatului. Mai mult, acesta a declarat oficial că Daria este iubita sa. “Eu sunt un bărbat liber, nu am soție, nu am iubită. Deci Daria nu este amanta mea, ci iubita”, s-a rezumat la a spune acesta. La momentul actual, Bianca a plecat în Dubai după ce s-a despărțit de Alex Bodi. Conform acesteia, a plecat în Țările Arabe să o ajute pe Ramona Gabor să își scoată un parfum pe piață, dar și pentru a-și deschide o afacere proprie. Ei bine, se pare că Bianca vrea să îl enerveze pe Bodi, aceasta afișând imagini în care apare extrem de zâmbitoare și fericită. De cealalată parte, Alex Bodi se pare că trece prin momente grele, după ce a fost ridicat de DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: