Redactia.ro
Home » Monden » Noua iubită a lui Alex Bodi este de nerecunoscut. Cum arăta Daria Radionova înainte de a deveni cunoscută

Noua iubită a lui Alex Bodi este de nerecunoscut. Cum arăta Daria Radionova înainte de a deveni cunoscută

GALERIE FOTO (2)

Daria Radionova apare zilnic pe rețelele de socializare și nu ezită să își arate bogățiile pe Instagram.

 

Cum arăta înainte noua iubită a lui Alex Bodi

Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi i-a luat prin surpindere pe fani. Cei doi au deis să nu mai formeze un cuplu, după ce au trecut prin numeroase despărțiri și împăcări. Nu la mult timp după despărțire, Alex Bodi a ales să se întoarcă în brațele rusoaicei cu  care a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu în urmă cu ecva timp. Omul de afaceri a avut o relație cu Daria Radionova încă din luna februarie.

Noua iubită a lui Alex Bodi este o figură îndrăgită pe paginile de socializare. Șatena nu ezită să își etaleze bogățiile pe Instagram și nici să se etaleze în bolizi de lux și locuri luxoase.

Înainte să apeleze la bisturiu, Daria Radionova arăta cu totul altfel. Rusoaica este de nerecunoscut, iar operațiile estetice par să-și fi spus cuvântul în cazul șatenei.

Daria apare într-o fotografie îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și mulată și avea și ceva mai multe kilograme în plus. Aspectul care iese în evidență în fotografie este, însă, înfățișarea ei, complet diferită de cum arată acum.

Daria Radionova  nu a fost suficient de transparentă în ceea ce privește operațiile estetice. Ba mai mult, rusoaica o critică constant pe Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare pentru îmbunătățirile pe care și le face periodic. Însă, și ea face același lucru.

Rusoaica o critică frecvent pe Bianca Drăgușanu că face abuz de filtrele de pe Instagram pentru poze, însă, și rusoaica apelează la trucuri pentru a se pune în evidență. Afacerista Daria Radionova și-a schimbat substanțial aspectul fizic.

„Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de râs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei rămâne doar pătată”, i-a transmis Bianca Drăgușanu afaceristei Daria Radionova în urmă cu puțin timp.

 

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova continuă

 

După ce Alex Bodi a decis să pună capăt relației pe care o avea cu Bianca Drăgușanu, afaceristul nu a ezitat și a fugit în brațele rusoaicei Daria Radionova. Alex Bodi a înșelat-o pe Bianca, la începutul anului, cu șatena Daria Radionova, însă nu a recunoscut acest lucru public. Între cele două dive au existat, de-a lungul timpului, mai multe apropouri și confruntări. Bianca Drăgușanu și Daria Radionova și-au aruncat replici dure în mediul online. Dacă scandalul era inițiat de Bianca Drăgușanu, de data aceasta nici Daria Radionova nu s-a dat înapoi din a-i răspunde blondinei.

Rusoaica a postat un comentariu dur și tăios la adresa fostei soții a lui Alex Bodi, pe pagina sa de Instagram.

„Credeți că relațiile în care există insultă, umilință, bătăi, instanțe, amenințări și toate acestea sunt puse pe ecran public, este oare dragoste? Sau este un „PR” ieftin de tot? La fel ca și voi priveam de la distanță toate acestea. Am întâlnit un bărbat care nu era căsătorit, nu am despărțit o familie și am avut grijă să nu mă implic în relații străine, iar acum am dat o șansă relației noastre. Cred că fericirea iubește tăcerea!”, a scris Daria.

Daria nu a ezitat și a continuat să o atace pe Bianca Drăgușanu. Rusoaica a vorbit și despre trecutul pe care îl are Bianca.

Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce?Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de răs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine”, a mai scris rusoaica.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: