Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi, reținut 24 de ore. Afaceristul este acuzat de fapte grave

Alex Bodi, reținut 24 de ore. Afaceristul este acuzat de fapte grave

GALERIE FOTO (6)

Alex Bodi a fost săltat de mascați în urma unei percheziții ample derulate de procurorii DIICOT. Afaceristul este acuzat de trafic de persoane și proxenetism și a fost reținut pentru 24 de ore. 

 

Alex Bodi, în vizorul DIICOT

 

Afaceristul Alex Bodi a fost ridicat de polițiști și dus la audieri la Craiova. Și interlopul Adrian Tâmplaru, doarte apropiat de Alex Bodi,a fost dus la audieri miercuri seară.

Operațiunea împotriva rețelelor de crimă organizată a adus sute de percheziții miercuri dimineață la sute de interlopi. Operațiunea a avut drept scop destructurarea grupărilor specializate în tarfic de persoane, proxenetism, camătă, înșelăciune sau șantaj.

Polițiștii și ofițerii DIICOT au efectuat miercuri dimineață percheziții la vila afaceristului Alex Bodi din Voluntari. Oamenii legi au căutat dovezi pentru dosarul deschis pe numele lui Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și nașul său, Adrian Tâmplaru, liderul unui clan interlop, au fost duși la audieri într-un caz de proxenetism, tarfic de persoane și cămătărie. Mai multe tinere care proveneau din medii defavorizate eraau puse să se prostitueze în cluburi de noapte. Unele au fost violate și abuzate, în timp ce altele au fost vândute.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, victimele care refuzau să se prostitueze erau supuse unor violențe extreme, după ce erau duse în străinătate. Mai mult, tinerele erau violate de mai multe ori pentru a fi determinate să accepte să se prostitueze. Fetele au fost ținute în imobile închiriate și transportate zilnic la locurile unde erau obligate să întrețină relații sexuale cu mai mulți clienți. Fetele abuzate erau monitorizate permanent și nu primeau niciun ban. Interlopii luau banii în totalitate. Victimele ar fi fost exploatate în cluburi de noapte sau locații exploatate pe teritoriul Germaniei, dar și în alte state europene.

Procurorii DIICOT au descins la 23 de adrese din opt județe: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea, scrie Gândul.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: