Redactia.ro
Home » Știri » Scandal la „Bravo, ai stil!”. Andreea Tonciu îl acuză pe Maurice Munteanu de blat

Scandal la „Bravo, ai stil!”. Andreea Tonciu îl acuză pe Maurice Munteanu de blat

GALERIE FOTO (15)

Un scandal de proporții a avut loc după gala de seara trecută a emisiunii ,,Bravo, ai stil!Celebrities”. Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu l-a criticat dur pe Maurice Munteanu, după declarațiile juratului când Alexandra Ungureanu și-a prezentat ținuta în gala de seara trecută.

 

Andreea Tonciu, atac la Maurice Munteanu

Emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”se apropie de final. Însă, competiția dintre concurente abia acum se observă. În ediția trecută, cele opt concurente au defilat în ținute vestimentare pe tema “Personaje din desene animate”. Sinceră și detașată ca întotdeauna, Andreea Tonciu a lansat câteva ironii la adresa Alexandrei Ungureanu, căreia i-a cerut să părăsească show-ul.

Andreea Tonciu i-a răspuns tranșant rivalei sale, pe care o acuză că nu spune tot timpul ceea ce crede. Atitudinea asta defensivo-plictisită știu ca ascunde… Nu mai bine spui ceea ce gândești?”, i-a cerut Andreea Tonciu, cântăreței.

Pe de altă parte, Maurice Munteanu a făcut afirmații care au stârnit controverse în rândul concurentelor. Când Alexandra Ungureanu a defilat în fața juraților, Maurice Munteanu nu s-a abținut și i-a mărturisit un lucru emoționant cântăreței. ,,Tu ești pentru mine câștigătoarea «Bravo, ai stil!» în seara de vis! Și dacă pleci tu, pleci de mână cu mine! Îți promit aici, de față, în fața tuturor!”, a spus Maurice, în cadrul ediției trecute.

Daniel Niculescu a fost extrem de revoltat după jurizarea lui Maurice Munteanu și a împărtășit acest lucru și fanilor pe contul personal de Instagram. Andreea Tonciu este de acord în totalitate cu afirmațiile făcute de soțul ei, în mai multe InstaStory-uri de pe Instagram.

După ce a văzut acest mesaj, soțul Andreei Tonciu, Daniel Niculescu, nu a ezitat și l-a atacat dur pe juratul emisiunii, pe care l-a acuzat de blat.

“Asemenea blat pe față nici în liga a cincea nu se mai face, dar voi sunteți amatori… Maurice, spune întregii țări de ce ai reacționat așa, spune tu să nu spun eu…!!! Urmează multe”, a spus Daniel Niculescu într-o serie de filmulețe postate pe Instagram Stories, seara trecută.

Andreea Tonciu a distribuit postările partenerului său, semn că este de acord cu gândurile acestuia. Fanii Andreei i-au fost alături și de această dată și l-au taxat dur pe juratul emisiunii.,,Ai dreptate Andreea. Chiar daca simpatizezi o concurenta, esti jurat. Trebuie sa fii impartial. Si este obositor , tot timpul agitat, isterizat…,a reacționat unul dintre internauți.

,,Dragilor, ce părere aveti despre ce spun cei din Cancan? O fi adevarat? Ce parere aveti? Ati observat reactia Domnului de aseara catre doamna, ce sa credem? 😜 V am spus ca nu sunt nebuna si nici proasta( doar cand vreau😜) Este foarte usor sa aruncati cu noroi, dar va rog un singur lucru, deschideti ochii bine si priviti realitatea! Va pup❤️”, i-a întrebat bruneta pe fanii săi, duminică, într-o postare pe Instagram.

Andreea Tonciu și Maurice Munteanu au avut nenumărate conflicte în cadrul emisiunii. În urmă cu două luni, cei doi și-au aruncat replici acide în  platoul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”.

“Asta este problema, de fapt… că nu îi place domnului Munteanu! Asta a fost în fiecare sezon. Tot timpul o să vină niște concurente care o să spună că greșește domnul Munteanu! Domnul Munteanu este pus aici în baza expertizei în modă de peste 20 de ani la o publicație națională, să spună ce consideră ca este ok sau nu! Și cam asta face domnul Munteanu! Mai departe, cine se supără.. că s-au supărat cuscra, nașa, bunica lu’ bunicu’, verișoara lu’ tataie-miu.. I se rupe basca domnului Munteanu.. în general! El o să-ți spună mereu pe sinceritate, că apreciezi sinceritatea.. ești o fată “sangre caliente” ca și mine! Că apreciezi sinceritatea, o să îți spun de acum.. ești prost îmbrăcată, pâna să mai vii, în față, la defilare! Nu mai cheltui fetiță banii, strânge-i acolo să cumperi căsuțe!”, a declarat Maurice Munteanu în cadrul unei ediții din luna septembrie a emisiunii de la Kanal D.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: