Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată și cât face bradul de Crăciun al Oanei Zăvoranu

Cum arată și cât face bradul de Crăciun al Oanei Zăvoranu

GALERIE FOTO (2)

Oana Zăvoranu și-a luat, deja, bradul de Crăciun. Mai mult, vedeta l-a și împodobit. Oana i-a răspuns unei fane de pe Instagram și i-a mărturisit cât face bradul pe care l-a expus în online.

Cum arată bradul Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu a mărturisit că bradul pe care l-a cumpărat anul acesta a fost scump, dar și-a asigurat fanii că este de cea mai bună calitate.

A costat foarte mult, pentru că tot ce are în el este de cea mai bună calitate și luate din magazine scumpe”, i-a răspuns Oana Zăvoranu, fanei.

 

Oana Zăvoranu își  deschide canal de Youtube

Oana Zăvoranu și-a anunțat fanii, în urmă cu o lună, că pregătește o emisiune ce va fi difuzată pe canalul său de Youtube. Zăvo a mărturisit că până anul viitor vor prinde viață mai multe proiecte mari pe care le are în plan, printre care se află și realizarea unei emisiuni pe Youtube.

Cât despre modul în care va arăta emisiunea, Oana Zăvoranu a declarat că va avea și invitați, pe parcurs.

Mai întâi voi fi doar eu, după care mă voi gândi la invitaţi. Sunt ”one woman show” nu prea am nevoie de lume ca sa intreţin atmosfera, de obicei nu prea îi las să vorbească (n.red pe invitați). Reality show? Ar trebui să fiu prea mult expusă, mă mai gândesc”, le-a spus Oana Zăvoranu fanilor săi cu privire la emisiunea pe care o pregătește.

Oana a precizat că va aborda subiectul cu influencerii de pe Instagram și pe Youtube.

”Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai smekera emisiune Ever. Muncim din greu, pregătim teasere pe insta, fb, Youtube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip Tv, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul.

NU AM NIMIC PERSONAL CU NICIUNA DIN ASTEA DESPRE CARE VORBESC, atât postările în sine, cât și emisiunea SUNT UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATATE CA ATARE.

Ceea ce vă spun și fac este doar din profunda credință că fiecare trebuie să își cunoască valoarea, condiția și nu trebuie să creadă că este altcineva decât este cu adevărat. Aviz direct acestor troglodite care ‘levitează’, au pierdut contactul cu realitatea ȘI VĂ VÂND GOGOȘI VOUĂ ĂSTORA FRAIERI care nu înțelegeti mecanismul în sine și că nimic nu este ceea ce pare a fi. În spate sunt bani, fraiereală, mocangeală și fundament ZERO BARAT. Vând ceva pentru care sunt PLĂTITE și vreau să pricepeți că un om nu poate fi OBIECTIV CÂND VORBEșTE DE CEVA PENTRU CARE ESTE PLĂTIT SĂ VORBEASCĂ, OK ? Foamea este mare, nepriceperea la fel, iar INFLUENCEREALA NU EXISTĂ! Punct. Cine să influenteze ce? Orice martaloagă vă zice să cumpărați ceva, dar ce anume o recomandă să facă asta? NIMIC. Playback poate face și o surdo mută, vorba cântecului. Toate femeile astea provin din medii dubioase, video chaturi sau emisiuni care promovează pe față curvăsăreala și peștuiala”, a spus, revoltată, Oana Zăvoranu.

Mai mult, Oana susține că a fost tot timpul o femeie cerebrală și că nu a apelat la tacticile la care apelează influencerii.

,,Eu sunt în măsură să vorbesc despre asta pentru că POT și nu m-am vândut niciodată pe NIMIC. N-am nimic cu Pinocchio, Peppa, Câh, Bulshit sau altele despre care am vorbit sau voi vorbi, pur și simplu am început cu ‘crema’ și voi continua cu restul turmei. Toate neavenitele s-au ajuns și vă intoxică de dimineața până seara cu toate kkturile, dar ‘suferă’ din greu, ‘transpiră’ ca să facă ‘content’…care ‘content’? Content fac EU, nu o înșiruire de branduri.”, a mai spus  Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: