Redactia.ro
Home » Știri » A făcut furori în muzica românescă în anii 2000, dar de câțiva ani a dispărut. Cum arată acum Costi Ioniță și cu ce brunetă focoasă se iubește

A făcut furori în muzica românescă în anii 2000, dar de câțiva ani a dispărut. Cum arată acum Costi Ioniță și cu ce brunetă focoasă se iubește

GALERIE FOTO (6)

A intrat în showbizul românesc ca membrul al trupei Valahia, însă succesul l-a atins cu piesa ”Of, viața mea”, la care a colaborat cu Adrian Minune. În anii ce-au urmat, Costi Ioniță s-a impus pe piața muzicală și chiar și-a deschis o casă de producție, unde a colaborat cu diverși artiști.

Ce face în prezent Costi Ioniță

O vreme, însă, nu s-a mai auzit nimic de celebrul cântăreț. Anul acesta, el a anunțat colaborarea cu regizorul Alex Ceaușu. ”Ne bazăm pe toată experiența noastră de peste 15 ani în domeniu, cunoștiințele și relațiile. Simțim că a venit momentul să și dăruim tot ce am acumulat până acum. Labelul se numește Forzza Music, iar canalul de Youtube are deja 500.000 de subscriberi!”, declară partenerul de afaceri al lui Costi Ioniță.

Costi Ioniță a pornit un business cu Alex Ceaușu

Costi are în plan să lanseze mai mulți artiști aflați la început de drum din România, ori chiar de peste hotare. ”Vom promova artiști foarte talentați și vom încerca să aducem în industria muzicală mai multă lumină și pozitivitate prin proiectele noastre!”, declară Costi Ioniță.

Costi Ioniță se iubește cu o moldoveancă

Deși e destul de discret în ceea ce privește viața lui personală, Costi Ioniță nu a vorbit în spațiul public despre iubita lui. Totuși, paparazzi l-au surprins alături de o brunetă focoasă. Cei doi ieșeau de la film și se comportau ca orice alt cuplu îndrăgostit. Ținându-e de mână și neferindu-se de gesturi intime în public, Costi Ioniță și aleasa inimii sale par cu adevărat fericiți împreună.

Cum arată casa lui Costi Ioniță

Chiar dacă multp vreme a trăit în Miami, Costi Ioniță deține o proprietate și-n România. Acesta are o vilă care este alcătuită din două corpuri, care comunică între ele printr-o pasarelă. Asta pentru că o parte este dedicată studioului și activității profesionale, în timp ce în cealaltă locuiește artistul.

 

Ce masina conduce celebrul artist

In prezent este unul dintre cei mai iubiti artisti din America, dar Costi Ionita se poarta ca un om de rand. In 2007 a decis sa renunte la lux, asa ca a vandut Jaguarul pe care il detinea, iar acum se plimbă cu n BMW X5, fabricat în anul 2014, automobil al cărui preț, second hand, nu depășește 23.000 de euro, scrie Cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: