Redactia.ro
Home » Știri » Ți-o amintești pe blonda de la Class? Uite ce a ajuns să facă de când nu mai cântă

Ți-o amintești pe blonda de la Class? Uite ce a ajuns să facă de când nu mai cântă

GALERIE FOTO (3)

Anca Cernea a debutat pe piața muzicală alături de trupa ”Class”, înființată alături de colega ei de liceu, fratele ei și colegul acestuia. Astăzi, solista are 42 de ani și e mamică a doi copii, Leon (14) și Leia (11). Aceasta a dat cântatul pe postul la „catedră”, fiind în prezent antrenoare vocală la o școală de canto.

Și-a făcut o sală de sport

Mihaela și-a deschis o sală de sport

Iar atunci când nu este la catedră ori în studioul de înregistrări alături de diverși cursanți, Mihaela Cernea este la sala ei de sport. Mândră de noua ei afacere, Mihaela Cernea le-a povestit celor de la PRO TV totul despre cum a ajuns să dețină o sală de sport. ”Mergem la sala mea. Mi-am făcut o sală de care sunt tare mândră. (…) Am stat vreo două luni până am găsit locul ăsta. Mi-am cumpărat tot felul de jucărioare. Ne strângem vreo 12 oameni seară de seară”, a mărturisit cântăreața.

Mihaela Cernea e o mămică sexy

Deși au trecut mai bine de 25 de ani de când s-a lansat în muzică, Mihaela Cernea arată ca la început. E în continuare fit și asta și pentru că se antrenează chiar în sala ei de fitness, cu antrenori cu experiență. De altfel, ea a făcut o demonstrație pentru postul de televiziune PRO TV, arătând tuturor cât de fit e.

Istoric trupa Class

Puțini știu că trupa Class grație prieteniei dintre cele două soliste. Mihaela Cernea și Mihaela Florea erau colege la un liceu cu profil muzical, când au descoperit că le face plăcere să cânte împreună. În schemă, l-au cooptat și pe fratele Mihaelei, Vlad Cernea, dar și pe colegul acestuia, Florin Cojocaru. Ușor, ușor, trupa Class a început să cucerească top după top.
În anii ce-au urmat au urcat pe scene mari și au scris istorie în lumea muzicii românești. Din păcate, în 2001, Mihaela Florea decide să părăsească trupa pentru a se muta în Germania, alături de noul ei soț. Și deși au încercat s-o înlocuiască cu Anca Badiu, formația nu mai rezistă piață decât câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini