Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Anemona, eroina filmului „Secretul Mariei”? De ce nu mai apare în filme

Ce s-a ales de Anemona, eroina filmului „Secretul Mariei”? De ce nu mai apare în filme

GALERIE FOTO (9) Ce s-a ales de Anemona, eroina filmului „Secretul Mariei”_

Ce s-a ales de Anemona, eroina filmului „Secretul Mariei”? În urmă cu 15 ani, publicul aștepta cu nerăbdarea noile episoade ale serialului de succes „Secretul Mariei”?. Ei bine, de atunci, nu s-a mai auzit nimic despre actorii principali din serial. Cum arată și cu ce se ocupă Anemona, protagonista serialului.

Ce s-a ales de Anemona, eroina filmului „Secretul Mariei”? De ce nu mai apare în filme

Ce s-a ales de Anemona, eroina filmului „Secretul Mariei”? În anii 2005-2006 se difuza pe Antena 1, unul dintre cele mai de succes seriale românești. „Secretul Mariei” a reușit să le câștige simpatia oamenilor, dar și atenția publicului. Povestea serialului se concentra în jurul a două surori gemene, identice, care ajunseseră fiecare pe un drum diferite. Lorena, era căsătorită cu moștenitorul unei averi imense, OCtavian Bărbulescu și Maria, dansatoarea de striptease, care avea un suflet bun, în ciuda lumii în care activa. Lorena este ucisă, iar Maria îi ia identitatea acesteia, pentru a afla în ce circumstanțe a murit sora ei geamănă.

Ei bine, la 15 ani distanță, actorii principali au dispărut din lumina reflectoarelor, dar cu toate astea, publicul este curios să afle ce s-a ales de cele mai importante personaje din serial. Anemona Niculescu, le-a interpretat pe cele două surori. Aceasta avea 26 de ani când a devenit una dintre cele mai iubite actrițe din țară. Ce s-a ales de Anemona, eroina filmului „Secretul Mariei”?

În prezent, Anemona are 41 de ani, și este mama unui băiețel de 7 ani și este profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secția Actorie. Anemona a dispărut din lumina reflectoarelor de ani de zile. Înainte de a fi actriță, Anemona activa în domeniul muzicii. Frumoasa blondină a făcut parte din trupa A.S.I.A, care s-a destrămat în 2006. Anemona a renunțat la trupă în 2000, pentru a se ocupa de teatru, iar în 2005 a jucat în serialul „Secretul Mariei”. Sunt profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie, unde predau actorie împreună cu Maia Morgenstern şi Tache Florescu.Voi juca într-un film serial, al cărui scenariu tocmai l-am terminat de citit şi despre care vă pot spune că este minunat şi că promovează România, tradiţia şi valorile româneşti, fiind un periplu prin ultimii 2000 de ani de istorie, de la Decebal încoace, fiind un prilej de a arăta frumuseţile României şi resursele ei minunate„, a declarat frumoasa actriță. De asemenea, actrița a colaborat cu mai mulți artiști după ce a plecat din trupă, precum Formația Provincialii, Flyng Charm, DMS.

Ce mai face Octavian din „Secretul Mariei”

Personajul principal masculin al serialului a fost Octavian Bărbulescu, interpretat de actorul Ioan Isaiu. La acea vreme, actorul avea 36 de ani, iar acum a împlinit 51 de ani și este actor la Teatrul Național Cluj-Napoca. Olga Delia Mateescu, are acum 71 de ani și a interpretat personajul Otiliei Bărbulescu, mama lui Octavian. Pe atunci actrița avea 51 de ani, iar în 2017, aceasta a scris cartea„Basme Cu O-Glinda”. Olga Mateesuc este societară de onoare a Teatrului Național I.L. Caragiale, și membră a Uniunii Scriitorilor din România și UNITER.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: