Redactia.ro
Home » TV » Cine este Alecsandru Dunaev din serialul ”Adela”, de pe Antena 1. Puțini știau asta despre el!

Cine este Alecsandru Dunaev din serialul ”Adela”, de pe Antena 1. Puțini știau asta despre el!

Alecsandru Dunaev

Un nou serial a început la Antena 1. Este vorba despre „Adela”, care a fost creat după licența Bahar: Viață furată. Personajul principal masculin este Alecsandru Dunaev. Iată cine este acesta și cum a ajuns să joace în acest film.

Cine este Alecsandru Dunaev, personal principal din serialul „Adela”

La Antena 1 a început un nou serial, care îl are în rolul principal pe Alecsandru Dunaev. Acesta are cetățenie română, dar este de naționalitate rusă. El face parte din comunitatea de ruși lipoveni și este un actor foarte apreciat, dar în teatru. Până acum, el nu a mai avut niciun proiect în televiziune, în afară de reclame. Așadar, el debutează în rol principal.

Iată ce spune acesta despre personajul pe care trebuie să îl interpreteze în film:

„Mi-a făcut foarte mare plăcere să-l cunosc pe Mihai. Mihai e un tip extrem de ambițios, ține cu dinții de scopurile sale și n-ar renunța nici în ruptul capului să le ducă la îndeplinire.

Mă-nțeleg foarte bine cu Mihai, îi înțeleg fricile, îi găsesc justificări în tot ceea ce face, rezonăm foarte bine.

Provocarea mare pentru mine, însă, e când trebuie să-mi asum unele situații pe care n-aș vrea să le trăiască Dunaev vreodată. Dar e o experiență din care am enorm de învățat’, a declarat actorul”, a povestit actorul.

Cum a ajuns Alecsandru Dunaev să joace în acest film

Pentru a obține acest rol, Alecsandru Dunaev a avut preselecții pe o perioadă mai multă de timp. Proiectul, care este condus de Ruxandra Ion, are mai multe nume noi în lumea televiziunii, iar Alecsandru Dunaev este unul dintre ele.

„Preselecțiile s-au întins pe o perioadă mai lungă. Eu, personal, am avut la dispoziție mai multe zile în care să demonstrez tot ce pot și să sper că voi fi potrivit pentru rol. Când am aflat rezultatul castingului, nu mi-a venit să cred și chiar mi-a luat ceva timp până să mă conving că într-adevăr se întâmplă. Cred că eu și Mihai avem câteva lucruri în comun. Curiozitatea dusă la extrem ne e comună, setea de adevăr, o oarecare încăpățânare pe alocuri. L-am înțeles foarte bine pe Mihai de la început și nu au prea existat momente în care să mă îndoiesc de deciziile lui”, a spus actorul pentru Click!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini