Redactia.ro
Home » Sport » Fiica lui Marius Lăcătuș, debut într-o nouă producție. În ce serial va juca Dominique

Fiica lui Marius Lăcătuș, debut într-o nouă producție. În ce serial va juca Dominique

GALERIE FOTO (4) Fiica lui Marius Lăcătuș este actriță

Fiica unuia dintre cei mai iubiți fotbaliști din Români face parte din noul serial produs de Ruxandra Ion, difuzat pe Antena 1. Dominique Lăcătuș, fiica lui Marius Lăcătuș joacă alături de nume cunoscte din showbiz-ul autohton.

Fiica lui Marius Lăcătuș, debut într-o nouă producție. În ce serial va juca Dominique

Dominique Lăcătuș, fiica lui Marius Lăcătuș o va intepreta pe Tania în serialul Adela, difuzat pe Antena 1. Tania va fi secretara lui Paul Andronic, deținătorul unui imperiu media. Dominique a terminat Facultatea de Arte Dramatice de la Madrid. “Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa”, a spus Dominique.

În aceeași producție va apărea și Elena Mogîldea, care o va intepreta pe Gia Ruben. Originară din Republica Moldova, Elena este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării și are multe proiecte la radio, emisiuni de televiziune în Republica Moldova. “Am primit cu mare bucurie vestea că voi face parte din acest proiect minunat. Este pentru prima oară când am un rol într-un serial, fiind un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp, a spus Elena.

Fiica lui Marius Lăcătuș, în noul serial Adela

Dominique Lăcătuș este singurul copil al fostului fotbalist. Aceasta a fost înfiată în anul 2000, pe când avea doar 5 ani. Tânăra actriță a locuit împreună cu părinții ei în Spania.

Filmările pentru marea producție a serialului de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production sunt în plină desfășurare în diverse locații din Capitală. Noua producație este o adaptare după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, iar adaptea este semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion. Printre protagoniștii serialului se numără Mara Oprea, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev. Povestea serialului are în prim plan două surori, care vor avea de trecut multe provocări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: