Redactia.ro
Home » TV » Cine este moldoveanca ce a apărut în serialul momentului de pe Netflix, Emily in Paris? Alexandrina Ţurcan e de o frumuseţe rară. FOTO

Cine este moldoveanca ce a apărut în serialul momentului de pe Netflix, Emily in Paris? Alexandrina Ţurcan e de o frumuseţe rară. FOTO

GALERIE FOTO (2) Alexandrina Țurcan

„Emily in Paris” este serialul momentului pe Netflix, cu o mulțime de fani ce îl urmăresc și l-au făcut să ajungă în topul intern al platformei de streaming video. Puțini sunt, însă, cei care știu că în acest serial a jucat și un model din Republica Moldova. Este vorba despre Alexandrina Țurcan.

Alexandrina Țurcan, frumoasa moldoveancă din serialul Emily in Paris

La bază este model, dar nu a refuzat rolul său scurt din cel mai în vogă serial al momentului. Este vorba despre Alexandrina Țurcan, o tânără de 27 de ani, originară din Republica Moldova.

Aceasta a fost recrutată pentru a participa în serialul Netflix „Emily in Paris”, astfel că fanii ei o pot vedea pe smart TV atunci când se uită la Netflix.

Alexandrina Țurcan a devenit cunoscută după ce a pozat în mai multe reviste celebre, cum ar fi Vogue, Elle și Harper’s Bazaar. În anul 2014, ea a fost aleasă imaginea pentru promovarea parfumului Alien

Ce a spus moldoveanca despre rolul ei în serialul Netflix

Alexandrina Țurcan a avut și un comentariu referitor la participarea sa în serial, unde trebuie să defileze goală. Iată ce a spus despre această experiență.

„Rolul meu scurt din ‚Emily in Paris’ a fost o experiență minunată, cu multe râsete. P.S.: vă rog să nu îi arătați ultima mea poză mamei mele, altfel va face infarct (mă bucur că nu are Netflix). Și da, am defilat dezbrăcată pe podul Alexandre III, în august, ceea ce înseamnă că era plin de turiști, mulți turiști. Dar, ce nu facem de dragul artei.”, a scris ea pe Instagram.

Mai mult, ea a făcut și haz de necaz și le-a dat fetelor o lecție, mai în glumă, mai în serios.

„Lecție! Fetelor, mergeți la școală, obțineți o diplomă și un loc de muncă real, altfel, o să ajungeți ca mine: defilând goală pentru o producție Netflix pentru a vă câștiga existența.”, a continuat modelul.

Alexandrina
Alexandrina Țurcan
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: