Redactia.ro
Home » Știri » Bebelușul adus pe lume în fața spitalului. Imagini șocante, mămica n-a avut loc de pacienții Covid

Bebelușul adus pe lume în fața spitalului. Imagini șocante, mămica n-a avut loc de pacienții Covid

GALERIE FOTO (2)

Imagini șocante în fața unui spital! Un bebeluș a fost adus pe lume chiar la intrarea în unitatea de Primiri Urgențe, după ce mămica lui nu a fost primită în spital. Tot episodul șocant s-a întâmplat pentru că nu s-a mai găsit niciun pat liber, din pricina numărului mare de pacienți Covid internați aici.

Pandemia de Covid vine cu o serie de noi provocări atât pentru pacienți, cât și pentru doctori. Așa se face că o mămică s-a văzut nevoită să nască chiar în fața spitalului, pentru că personalul medical nu a mai găsit niciun loc în spital. Așadar, ce ar fi trebuit să fie un moment de bucurie s-a transformat în doar câteva secunde într-un adevărat coșmar.

Bebelușul adus pe lume în fața spitalului

Tânăra mămică, în vârstă de 28 de ani, și-a adus pe lume bebelușul la intrarea în spital, după ce a așteptat 10 minute după ajutor, în fața unității medicale.

Medicii au rugat-o pe tânăra mămică și pe partenerul ei să aștepte puțin afară din spital, pe motiv că tot personalul medical era ocupat cu pacienții Covid, în număr uriaș.

În cele din urmă, bebelușul nu a mai avut niciun pic de răbdare, moment în care tinerei i s-a rupt apa, fiind nevoită să nască chiar în acel moment, în fața spitalului.

Medicii au venit în grabă și au ajutat-o pe femeie să aducă bebelușul pe lume în fața spitalului, în picioare.

Imediat, bebelușul născut în fața spitalului a fost înfășurat într-o pătură, și dus în aripa de urgență a spitalului.

Imaginile șocante cu nașterea din fața spitalului, surprinse de un martor

 Imaginile șocante au fost surprinse de un martor și au devenit virale pe Internet.

Totul s-a petrecut chiar în fața unuia dintre cele mai mari spitale din Mexic, Spitalul General Dr. Manuel Velasco Suárez, din Huixtepec, Oaxaca.

Însă un detaliu de groază le-a atras atenția tuturor internauților care au urmărit imaginile devenite virale.

Oamenii care au privit cu atenție imaginile susțin că micuțul ar fi fost scăpat pe la naștere, ceea ce a creat un val de reacții negative asupra medicilor care au permis ca micuțul să fie adus pe lume în fața spitalului.

Imediat după imaginile cutremurătoare, secretarul departamentului de sănătate al statului Oaxaca, Juan Márquez, a negat acuzele aduse de internauți, declarând că bebelușul nu a fost scăpat la naștere.

„Mama are o stare bună de sănătate, stabilă, iar bebelușul ei nu a suferit nicio cădere. Ceea ce se vede în film este o pătură pe care o purta una dintre persoanele care au însoțit pacienta și care cade”, a declarat oficialul pentru cotidianul Milenio, potrivit Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: