Redactia.ro
Home » Știri » A aflat că are COVID după ce a câștigat fotoliul de primar! Ce se va întâmpla acum

A aflat că are COVID după ce a câștigat fotoliul de primar! Ce se va întâmpla acum

Primarul din Sfântul Gheorghe, Antal Árpád, a fost infectat cu COVID-19. Edilul orașului care a câștigat un nou mandat pe listele UDMR, a declarat printr-un mesaj pe Facebook că testul de COVID-19 i-a ieșit pozitiv. 

 

Ce simptome a avut edilul

 

Edilul a precizat că a decis să se testeze de COVID-19 după ce a avut febră și nu a mai simțit gustul pastei de dinți.

„Ieri (luni – n.r.) am avut febră, iar în această dimineaţă  ( n.r. -marți dimineață ) nu am simţit gustul pastei de dinţi. Deoarece acestea sunt simptome ale infecţiei cu noul coronavirus, am făcut un test. Rezultatul a fost pozitiv. Mă simt puţin slăbit, dar per total sunt bine”, a declarat edilul, marți, pe pagina sa de Facebook.

Edilul a precizat că va merge și miercuri la spital pentru o altă examinare și va urma recomandările medicilor. „Mâine (miercuri – n.r.) mă duc la spital pentru o nouă examinare şi bineînţeles că voi urma recomandările medicilor. Numărul infecţiilor este în creştere, aşa că îndemn pe toată lumea să respecte regulile de prevenire!”, a mai declarat Antal Árpád.

Antal Árpád care a candidat pe listele UDMR la alegerile de duminică, a câștigat al patrulea mandat cu un scor de 76,49%.

 

Numărul infecțiilor de COVID-19 este în creștere

 

Primarul din Sfântul Gheorghe a precizat că  numărul infecțiilor de coronavirus este în creștere. Numărul cazurilor de COVID-19 în județul Covasna a ajuns la 944. Nouă din 10 pacienți vindecați de COVID-19 au declarat că se confruntă cu efecte secundare ale bolii, precum oboseala, simptome psihologice și pierderea gstului și a mirosului, informează Reuters, conform unui studiu prelminar realizat în Coreea de Sud.

Profesorul Alexandru Rafila a declarat, marți, pentru DC News citat de gândul.ro că numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus este în creștere. „Este destul de mult! Practic, această medie de peste 1500 de cazuri, raportată în decursul unei săptămâni, se păstrează. Mai mult, procentul foarte mare de cazuri pozitive din totalul testelor efectuate duminică, peste 20%, arată faptul că discutăm de o transmitere comunitară intensă”, declară profesorul Rafila. Conform unei informări făcute de Centrul European de Control al Bolilor, România este inclusă într-o listă de șapte țări cu riscuri mari în ceea ce privește evoluția viitoare a epidemiei cu noul coronavirus, mais pune Alexandru Rafila. Mai mult, profesorul avertizează că una dintre problemele care alimentează creșterea numărului de cazuri este afectarea serioasă a persoanelor din categoriile vulnerabile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: