Redactia.ro
Home » TV » A ajuns de nerecunoscut după ce și-a mărit buzele și s-a vopsit blondă! Concurenta de la Insula Iubirii nu mai arată deloc ca pe TV

A ajuns de nerecunoscut după ce și-a mărit buzele și s-a vopsit blondă! Concurenta de la Insula Iubirii nu mai arată deloc ca pe TV

GALERIE FOTO (8)

A mers pe Insula Iubirii pentru a-și testa iubirea și n-a durat mult până a descoperit că partenerul ei de viață nu o mai iubea. Cu toate acestea, fiind o fire puternică, concurenta reality show-ului difuzat de Antena 1 a știut să se reinventeze și să-și găsească un nou drum în viață. Iată cum s-a schimbat odată întoarsă în România!

A ajuns de nerecunoscut după ce și-a mărit buzele

Partenerul ei de viață a căzut în ispită la doar câteva zile de la sosirea în Thailanda, iar ea a primit răspunsul la nelămuririle pe care le avea în legătură cu relația lor. Fire puternică, a depășit repede momentul și s-a concentrat pe sine. A continuat să facă asta și după încheierea reality-show-ului, iar dovadă stau zecile de fotografii postate în mediul online, în care apare fericită și complet transformată fizic.

Așa arată acum Lavinia

Lavinia, căci despre ea e vorba, arată acum complet diferit față de cum arăta în reality-show. Și-a vopsit părul într-o nuanță mai deschisă, și-a mărit buzele, iar fizicul ei s-a transformat complet. Radiantă, pozitivă și cu un nou job – în marketing – Lavinia pare că este destul de împlinită. Și surpriză! A lăsat Irlanda pentru un job în România, pentru a fi mai aproape de fiul său.

L-a iertat Lavinia pe Rey pentru o nouă infidelitate?

După cum era firesc, mulți dintre fanii emisiunii au întrebat-o pe Lavinia dacă i-a iertat și această nouă infidelitate lui Rey. Însă, aceasta a refuzat să ofere răspunsul la această întrebare, fiind sub un contract de confidențialitate cu Antena 1. Un lucru e cert, Lavinia îl urmărește pe Reimond în mediul online și pare să facă asta cu toți concurenții și ispitele acestui sezon, inclusiv cu Eda, cea care i-a „stricat” relația.

Amintim că Lavinia și Reimond formau un cuplu de aproximativ 4 ani. În tot acest timp, cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Ambii parteneri au fost infideli, însă de fiecare dată au sperat că vor putea depăși hopurile din relația lor. Lavinia are un băiețel, pe care părinții ei l-au crescut, în timp ce ea lucra în străinătate pentru un viitor mai bun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: