Redactia.ro
Home » Știri » A ajuns la locul accidentului, unde copilul ei se lupta între viață și moarte. Paramedicul nu și-a putut recunoaște propria fiică

A ajuns la locul accidentului, unde copilul ei se lupta între viață și moarte. Paramedicul nu și-a putut recunoaște propria fiică

paramedic

Dureros! Un paramedic din Canada s-a luptat să salveze viața unei adolescente, fără să știe că victima era chiar fiica sa, unicul copil pe care îl avea. Din păcate, adolescenta nu a supraviețuit accidentului, în ciuda tuturor eforturilor depuse de către medici, rănile pe care le suferise fiind unele incompatible cu viața.

Jayme Erikson a fost prima sosită la locul accidentului care a curmat viața unicei sale fiice

Jayme Erikson a sosit la locul accidentului, o porțiune de drum înghețată. Șoferul aflat la volanul autoturismului pierduse controlul volanului și se lovise cu putere de o altă mașină care sosea din partea opusă. Șoferul a scăpat cu viață, însă adolescenta de 17 ani a suferit răni mult prea grave pentru ca organismul ei să poată face față.

Jayme Erikson a constatat că o adolescentă era prinsă între fiarele mașinii și că rănile pe care aceasta le avea era unele foarte grave. Chipul victimei era atât de afectat de impact încât Jayme nu și-a putut recunoaște propria fiică. I-a fost alături până când a sosit elicopterul care a transportat-o la spital. Din nefericire, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ajunsă acasă, după o tură de lucru foarte dificilă, Jayme a primit cea mai neagră veste din partea polițiștilor. Fiica sa fusese adolescenta implicată în accident.

„Pacienta grav rănită pe care tocmai o îngrijisem era sânge din sângele meu. Singurul meu copil. Micuța mea, fiica mea, Montana”, a scris Jamye. „Deși sunt recunoscătoare pentru cei 17 ani pe care i-am avut alături de ea, sunt distrusă și mă întreb ce i-ar fi rezervat viitorul”, au fost cuvintele lui Jayme Erikson.

Organele victimei vor fi transplantate pacienților care au nevoie disperată de ajutor

Colegul lui Jayme Erikson le-a povestit, cu lacrimi în ochi, reporterilor despre scena pe care a văzut-o odată ajuns la fața locului. Șoferul reușise să iasă din mașină, însă Montana a rămas pur și simplu blocată acolo. Erikson a fost primul medic sosit acolo și a făcut tot ce i-a stat în putință să salveze viața adolescentei, neștiind că aceasta eră însăși fiica sa.

Familia victimei a fost de acord ca organele adolescentei să fie donate pacienților care au nevoie disperată de un transplant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: