Redactia.ro
Home » Știri » A avut o relație cu soția fratelui lui și a curtat-o și pe mama ei: „Nu pot rezista în fața unei femei atrăgătoare”

A avut o relație cu soția fratelui lui și a curtat-o și pe mama ei: „Nu pot rezista în fața unei femei atrăgătoare”

Ryan Giggs, judecat

Ryan Giggs, fost jucător la echipa de fotbal Manchester United, a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Practic, el a recunoscut că nu i-a fost fidel niciuneia dintre femeile din viața lui. A avut o relație cu soția fratelui lui și a curtat-o inclusiv pe mama cumnatei lui.

Ryan Giggs, dezvăluiri surprinzătoare. A avut o relație cu soția fratelui lui și a curtat-o și pe mama ei: „Nu pot rezista în fața unei femei atrăgătoare”

Ryan Giggs, fost jucător la Manchester United și antrenor, a fost dat în judecată de fosta lui iubită, Kate Greville. El e judecat pentru violenţă domestică într-un tribunal din Manchester și a făcut recent dezvăluiri. Bărbatul a recunoscut că a lovit-o cu capul în gură pe fosta lui iubită, dar a menționat totuși că s-a întâmplat după ce și-a „pierdut echilibrul”.

Pe lângă asta, bărbatul în vârstă de 48 de ani a mai făcut mărturisiri și a spus că nu le-a fost niciodată fidel iubitelor lui.

Practic, fostul fotbalist a spus în fața instanței că și-a înșelat fosta soție și partenerele „de multe ori”, dar nu le-ar fi abuzat fizic niciodată, conform The Guardian și nici nu a avut un „comportament coercitiv și de control” asupra lor.

Întrebat în cadrul procesului dacă a fost capabil să reziste femeilor, în ciuda faptului că se afla într-o relație la acel moment, el a răspuns: „Nu”.

Ryan Giggs a pomenit în proces inclusiv de o legătură amoroasă pe care a avut-o cu cumnata lui, soția fratelui. Nu s-a oprit la ea, însă, și a menționat și despre tentativele de a o seduce inclusiv pe mama cumnatei.

„Nu pot rezista în fața unei femei atrăgătoare”, a spus el în fața magistraților, conform Marca.

Avocații fostei lui partenere, Kate Greville, au dezvăluit și alte detalii. Ryan Giggs e acuzat că ar fi aruncat cu un laptop în capul femeii. El s-ar fi „enervat foarte tare” atunci când a văzut că partenera nu îl mai numea „iubit” când au ieșit în oraș cu câțiva prieteni. Dacă va fi găsit vinovat de toate acuzaţiile aduse împotriva lui, fostul sportiv riscă până la cinci ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: