Redactia.ro
Home » Stil de viață » A câștigat la LOTO, dar a ascuns acest lucru de soția sa. Ce a făcut femeia când a aflat că partenerul său este milionar

A câștigat la LOTO, dar a ascuns acest lucru de soția sa. Ce a făcut femeia când a aflat că partenerul său este milionar

GALERIE FOTO (2) A câștigat la LOTO, dar a ascuns acest lucru de soția sa.

A câștigat la LOTO, dar a ascuns acest lucru de soția sa. Ce se întâmplă atunci când un câștig la loterie distruge viețile oameniilor? De această dată, povestea este una diferită. O femeie s-a despărțit de soțul său și l-a dat în judecată, după ce acesta a câștigat la Loterie.

A câștigat la LOTO, dar a ascuns acest lucru de soția sa. Ce a făcut femeia când a aflat că partenerul său este milionar

A câștigat la LOTO, dar a ascuns acest lucru de soția sa. Povestea unul cuplu a devenit viral în întreaga lume. Este vorba despre o poveste ciudată, iar toată situația a fost creată din cauza banilor. Cuplul din Ontario, Denise Robertson și Maurice Thibeault, au câștigat 6 milioane de dolari la Loto. În 2017, Thibeault a aflat că a câștigat o sumă mare de bani, și s-a gândit că ar fi mult mai bine dacă s-ar bucura singur de acest privilegiu.

Astfel, bărbatul și-a făcut bagajul și a dispărut de acasă, fără să-i spună vreun cuvânt soției sale, Denise. Ulterior, Denise a aflat că soțul ei a fugit cu banii, deși ea spera că vor face lucruri împreună cu acea sumă de bani. „Amândoi iubim mașinile puternice. Visam ca, dacă vom câștiga, fiecare îi va cumpăra celuilalt și  o mașină puternică. Apoi două proprietăți la țară unde să ne facem garaje și să lucram la masini”, a mai povestit Denise Robertson. Mai mult, femeia a declarat că i s-a părut ciudat faptul că, înainte să plece, a băgat peste 10 mașini de rufe, acesta pregătindu-și plecarea.

Denise și-a dat seama că a fost păcălită și a apelat la un avocat, menționând că jumătate din câștiguri sunt ale ei. Așadar, Denise a obținut un ordin de la tribunal care îl împiedica pe bărbat să își încaseze banii. „Sunt dezamagita si intristata de tot ceea ce s-a intamplat. Putea sa fie o perioada frumoasa pentru noi. Puteam sa facem toate lucrurile la care, pana acum, doar visam”, sustine Denise.

Denise si iubitul care a fugit cu banii

Cum a fost descoperit bărbatul

După ceva timp, Denise, 47 de ani, a aflat că fostul partener a apelat la mai multe moduri pentru a ascunde de ea faptul că au câștigat la loto. Denise a auzit la radio în ziua în care a avut loc tragerea că biletul câștigător a fost cumpărat în orașul natal, Chantham. Când a ajuns acasă, a descoperit că hainele soțului ei și pașaportul său canadian dispăruse. În același timp, Thibeault și-a sunat colegii de muncă spunându-le că nu se va mai întoarce la serviciu, trimițându-le o poză cu biletul de loterie câștigător. Atunci, secretul său a fost descoperit când un prieten de-al lui a spus mai multor persoane de bilet.

Mai mult, bărbatul i-ar trimis un mesaj șefului lui prin care îi spune că nu mai este cu Denise și că va pleca departe de ea. Cazul celor doi a intrat în atenția unui specialist care trebuie să confirme a cui este biletul, de fapt. Denise a depus o plângere împotriva fostului ei iubit, iar acum, cei doi așteaptă verdictul procesului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: