Redactia.ro
Home » Monden » A cheltuit mii de lire pe operațiile estice la doar 20 de ani! Arată ca o păpușă Barbie

A cheltuit mii de lire pe operațiile estice la doar 20 de ani! Arată ca o păpușă Barbie

GALERIE FOTO (2) A cheltuit mii de lire pe operațiile estice la doar 20 de ani

O tânără din Praga și-a propus să se transforme într-o păpusă Barbie la doar 20 de ani. Aceasta a investit până acum 35.000 de lire pentru a-și îndeplini visul.

Este supranumită și prima păpușă Barbie a Cehiei

Gabriela Jiráčková este de profesie cântăreață și model. Ea și-a dorit încă din copilărie să arate ca o prințesă, și a luptat toată viața ei pentru a deveni una. A debutat în industria muzicală la o vârstă fragedă și, tot de atunci, a devenit extrem de pasionată de makeup.

În decurusul anilor, tânăra a acordat o atenție deosebită modului în care arată, motiv pentru care s-a machiat în fiecare zi începând cu vârsta de 13 ani. La vârsta de 17 ani, aceasta și-a investit toate economiile în prima sa operație estetică. Tânăra a decis să își mărească bustul de la cupa D la cupa H.

”Prima păpușă Barbie a Cehiei” nu s-a oprit aici, astfel că în luna octombrie a mai apelat încă o dată la ajutorul operațiilor estetice pentru bust, ajungând la cupa J, iar bustul ei să fie perfect rotund.

Amebel operații estice au dus-o pe frumoasa blondină la o investiție de 6 400 de Lire. Pentru a avea un look perfect, Gabriela s-a lăsat pe mâna specialiștilor în chirurgie estetică și și-a modificat forma buzelor, dar și conturul feței. Pentru a elimina ridurile de expresie, tânăra a dorit să își injecteze Botox în zona frunții, iar toate aceste intervenții au costat aproximativ 35.000 de Lire, sumă investită în ultimii trei ani.

Gabriela Jiráčková este urmărită de mii de oameni

Eforturile tinerei din Praga de a se transforma într-o păpușă Barbie umană au fost observate de oamenii din mediul online. În prezent, tânăra are o comunitate de peste 65 000 de fani pe contul de Instagram, iar numărul lor este în creștere, semn că tranformarea sa este apreciată.

Gabriela colaborează cu o mulțime de companii producătoare de produse cosmetice, aceasta fiind dispusă să le testeze produsele și să le promove pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: