Redactia.ro
Home » Știri » A comandat o porție de hamsii pe litoralul românesc și a rămas oripilat. Ce a găsit un român în farfurie

A comandat o porție de hamsii pe litoralul românesc și a rămas oripilat. Ce a găsit un român în farfurie

GALERIE FOTO (2)

Litoralul românesc începe să fie unul dintre puctele fierbinți din România de când valuld e căldură a venit în țara noastră. Românii și-au făcut bagajele și au plecat la malul Mării Negre pentru a se relaxa și pentru a se bucura de vremea bună. Un filmuleț șocant circulă pe rețelele sociale. Un bărbat a comandat o porție de hamsii chiar pe litoralul românesc și ceea ce a găsit în farfurie a șocat pe toată lumea.

A comandat o porție de hamsii și a primit…

Un român aflat pe litoralul românesc a mers să ai masa după o zi de plajă. Mare i-a fost mirarea când printre hamsiile comandate a găsit ceva de-a dreptul neobișnuit. După ce a început să mănânce din hamsiile comandate, bărbatul a găsit nimic altceva decât un căluț de mare, făcut pane și el. La vederea acestui aspect, bărbatul a scos telefonul, a filmat întâmplarea și a urcat-o imediat pe rețelele sociale.

Mi-am luat și eu niște hamsii aici și ia uite-l pe ăsta mic. Ia uită-te și tu… Hamsii mă…„, se aude exclamând bărbatul pe filmare.

 

Românii mănâncă pește pe litoralul românesc, adus din Bulgaria și Turcia

Deși marea majoritate ajunși pe litoralul românesc se așteaptă să mănânce pește proaspăt prin din apele Mării Negre aflate pe teritoriul românesc, aceștia primesc pește dn Bulgaria sau Turcia. În urma unui reportaj făcut la malul mării, mai mulți comercianți au povestit faptul că majoritatea produselor sunt aduse de la vecinii bulgari, motivând că pescarii români activează legal și că asta ar fi problema lipsei de peste românesc.

Autoritățile și pescarii promit că vom avea din ce înc e mai multă marfă românească, acum că au început să apară mai mulți hamsii în Marea Neagră. Conform declarațiilor oamenilor din domeniu, din primăvara acestui an, multe specii de pește au început să migreze spre România, ele provenind din Turcia și Georgia.

Apariţia acestei specii la litoralul românesc, în aprilie, este datorată faptului că aceasta nu mai migrează în zona Turciei sau a Georgiei.„,a declarat George Țiganov, cercetător Institutul Grigore Antipa.

Dacă în anii trecuţi se ridicau capturile la 10-20-50 de tone acum au început să crească, deci eu cred că anul ăsta vom pescui peste 200 de tone de hamsie, hamsie care va fi folosită în special în restaurantele noastre şi să sperăm că nu vom mai cumpăra de la greci şi bulgari.„, a spus Sorin Mănăilă, Federaţia Ropescador

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: