Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A crezut că vede un OZN, dar toți au contrazis-o! Ce a văzut, de fapt, o femeia i-a uimit pe toți

A crezut că vede un OZN, dar toți au contrazis-o! Ce a văzut, de fapt, o femeia i-a uimit pe toți

A crezut că vede un OZN, dar toți au contrazis-o! Ce a văzut, de fapt, o femeia i-a uimit pe toți

O femeie a observat pe cer un obiect diferit față de ce mai văzuse până atunci și a anunțat imediat că ar fi vorba despre un OZN! Aceasta a fost imediat contrazisă de oamenii din jurul lui, fiind șocați de ce era obiectul zburător.

A crezut că vede un OZN, dar toți au contrazis-o! Ce a văzut, de fapt, o femeia i-a uimit pe toți

O femeia și fiica sa au trăit un moment uluitor în timp ce așteptau la semafor. Cele două au fost convinse că au văzut un OZN, asta după ce au observat o formă misterioasă pe cer. Femeia nu a mai stat pe gânduri și a fotografiat obiectul, postându-l ulterior pe internet.

Shaneika Joyner și fiica ei, în vârstă de șase ani, erau pe stradă când au văzut obiectul plutitor. Presupusul OZN a zburta câteva secunde iar apoi a dispărut. Fiica acesteia a întrebat-o imediat pe mama ei ce anume a fost acel obiect, însă femeia nu a știut să răspundă.

”Nu am nici cea mai vagă idee ce a fost. Era cam zece dimineața, iar obiectul ciudat l-am văzut mai puțin de un minut. În 41 de ani de existență pe planeta asta, nu am văzut așa ceva”, a spus femeia.

Imaginile au ajuns online, dar, din păcate, oamenii de pe internet nu au fost de acord cu această teorie. După ce au văzut imaginile, internauții i-au spus femeii că, de fapt, obiectul misterios din aer era, de fapt, o pungă de plastic care plutea dusă de vânt.  La puțin timp după ce a apărut această teorie, Shaneika Joyner a acceptat faptul că totuși există posibilitatea ca cei care i-au comentat să aibă dreptate, scriu jurnaliștii de la Mirror.

Un OZN de dimensiuni mari a fost surprins deasupra mării

Matthew Evans, în vârstă de 36 de ani, a șocat o mulțime de oameni după ce a realizat câteva fotografii. Acesta a surprins un OZN deasupra mării în Teignmouth, Devon.

Tânărul a văzut obiectul strălucitor de la fereastra apartamentului său. Potrivit spuselor acestuia, OZN-ul a fost vizibil preț de câteva scunde deasupra falezei din Devon. Imediat după ce a văzut obiectul bizar, Metthew și-a scos telefonul și a făcut câteva fotografii. În imaginile surprinse se pot vedea patru lumini strălucitoare, într-o formațiune triunghiulară care persistă pe cerul nopții.

”Fereastra bucătăriei mele oferă o vedere minunată spre mare, atunci când m-am uitat pe geam l-am văzut. Nu se mișca așa cum ar face un avion. Se mișca mult mai încet și a urcat și a coborât puțin înainte de a zbura timp de zece secunde bune. A rămas într-un singur loc suficient de mult pentru ca eu să-mi scot telefonul și să fac aceste fotografii. Apoi a dispărut rapid cu viteză și nu am mai putut să îl văd. Lumina era foarte strălucitoare. Pur și simplu nu știam ce poate fi, așa că am decis să fac o fotografie. E greu de spus ce a fost, așa că presupun că este un obiect zburător neidentificat”, a spus Matthew Evans.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: