Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Fotografia care i-a șocat pe toți! Un OZN de dimensiuni mari a fost surprins deasupra mării

Fotografia care i-a șocat pe toți! Un OZN de dimensiuni mari a fost surprins deasupra mării

GALERIE FOTO (3) Fotografia care i-a șocat pe toți! Un OZN de dimensiuni mari a fost surprins deasupra mării

Un tânăr a reușit să facă câteva fotografii impresionante, care au ridicat mai multe semne de întrebare. Acesta a surprins un OZN de dimensiuni mari deasupra mării. 

Fotografia care i-a șocat pe toți! Un OZN de dimensiuni mari a fost surprins deasupra mării

Matthew Evans, în vârstă de 36 de ani, a șocat o mulțime de oameni după ce a realizat câteva fotografii. Acesta a surprins un OZN deasupra mării în Teignmouth, Devon.

Tânărul a văzut obiectul strălucitor de la fereastra apartamentului său. Potrivit spuselor acestuia, OZN-ul a fost vizibil preț de câteva scunde deasupra falezei din Devon. Imediat după ce a văzut obiectul bizar, Metthew și-a scos telefonul și a făcut câteva fotografii. În imaginile surprinse se pot vedea patru lumini strălucitoare, într-o formațiune triunghiulară care persistă pe cerul nopții.

Fotografia care i-a șocat pe toți! Un OZN de dimensiuni mari a fost surprins deasupra mării

”Fereastra bucătăriei mele oferă o vedere minunată spre mare, atunci când m-am uitat pe geam l-am văzut. Nu se mișca așa cum ar face un avion. Se mișca mult mai încet și a urcat și a coborât puțin înainte de a zbura timp de zece secunde bune. A rămas într-un singur loc suficient de mult pentru ca eu să-mi scot telefonul și să fac aceste fotografii. Apoi a dispărut rapid cu viteză și nu am mai putut să îl văd. Lumina era foarte strălucitoare. Pur și simplu nu știam ce poate fi, așa că am decis să fac o fotografie. E greu de spus ce a fost, așa că presupun că este un obiect zburător neidentificat”, a spus Matthew Evans.

Divizia care studiază OZN-urile

În august anul trecut, Pentagonul a creat o structură specializată în investigarea fenomenelor OZN și FAN observate de către militarii americane.

Informația cu aceste imagini cu revine în presa engleză după ce, la jumătatea lunii aprilie, au apărut fotografiile și videoclipurile adunate de grupul de lucru Unidentified Aerial Phenomena (UAP) și difuzate către cineastul de investigație Jeremy Corbell. Unul dintre videoclipurile înregistrate în 2019 arată ceea ce par a fi obiecte în formă de piramidă care plutesc deasupra unui distrugător al Marinei, potrivit Mystery Wire. Corbell a declarat atunci că videoclipul a fost preluat de la USS Russell.

El a spus că a verificat autenticitatea videoclipului după ce a obținut informații dintr-un briefing de informații al Pentagonului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: