Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a fost răpită de 52 de ori de extratereștrii! Semnele lăsate pe corpul ei sunt dovezile

O femeie a fost răpită de 52 de ori de extratereștrii! Semnele lăsate pe corpul ei sunt dovezile

GALERIE FOTO (4) O femeie a fost răpită de 52 de ori de extratereștrii! Semnele lăsate pe corpul ei sunt dovezile

De-a lungul timpului au tot existat zvonuri cum că extratereștii sunt reali și mulți oameni au declarat că au fost răpiți de aceste forțe, fiind victimele unor experimente. Este și cazul unei femei din Marea Britanie, care susține că a fost răpită de 52 de ori și are și dovezi. 

O femeie a fost răpită de 52 de ori de extratereștrii! Semnele lăsate pe corpul ei sunt dovezile

Paula Smith spune că a fost răpită de extratereștrii în repetate rânduri, iar semnele lăsate pe corpul său stau drept dovadă a acestui lucru. Declarațiile sale au uimit pe toată lumea! Prima întâlnire pe care a avut-o cu extratereștrii a fost în copilărie, iar de atunci a mai fost răpită de alte 51 de ori.

Deși mulți s-au arătat amuzați de povestea femeii, aceasta susține că semnele de pe corpul ei dovedesc lucrurile prin care a trecut. Mai mult, Paula Smith a desenat un portret al unuia dintre „răpitori” și a declarat că aceștia i-au arătat o tehnologie avansată.

O femeie a fost răpită de 52 de ori de extratereștrii! Semnele lăsate pe corpul ei sunt dovezile

”Am experimentat 52 de incidente paranormale. Nu poți să-și dai seama când se va întâmpla, nu există niciun avertisment, pur și simplu se întâmplă. Tot ce poți să faci este să mergi mai departe, pentru că altfel o să înnebunești. Mi-au arătat imagini cu peisaje frumoase și un râu cristalin care s-a înnegrit. Cerul albastru a devenit sângeriu și atunci am realizat că este de fapt, distrugerea Pământului prin lăcomia omului”, a declarat Paula Smith.

Prima dată când a fost răpită a fost în copilărie

Primul contact al femeii cu extratereștrii a fost pe vreme când era doar un copil, în anul 1982. Potrivit spuselor acesteia a încercat să se opună însă nu a fost cu putință. Se pare că „vizita” a durat atunci patru ore și nu a fost singura.

”Prima dată când am văzut un OZN a fost în 1982. Eram în pădure și era o liniște absolută. Dintr-o dată, poteca s-a îngustat și era așa de liniște că îmi auzeam inima bătând. Din întuneric am văzut ceva de forma unui bumerang, care avea ca un braț. Fiecare asemenea braț avea câte o lumină la capăt, erau albastre, verde și alte culori pe care nu mi le mai amintesc. Semăna cu elicea unui avion. Avea o lungime și o lățime de aproximativ 30 de metri, și se rotea încet în sensul acelor de ceasornic.

Îmi amintesc că încercam să fug, dar parcă eram în nisipuri mișcătoare, m-am prăbușit și mi-am pierdut cunoștința. Familia mea a spus că am lipsit patru ore, dar eu nu-mi amintesc nimic din acest interval. De atunci, experiențele nu s-au oprit. Am mai fost luată de la fereastra dormitorului meu și din pat” , a mai spus Paula Smith.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: