Redactia.ro
Home » Știri » Ce legătură are Donald Trump cu EXTRATEREȘTRII. Declarația halucinantă a unui general de securitate

Ce legătură are Donald Trump cu EXTRATEREȘTRII. Declarația halucinantă a unui general de securitate

Ce legătură are Donald Trump cu EXTRATEREȘTRII

Ce legătură are Donald Trump cu EXTRATEREȘTRII. Un general israelian în rezervă și profesor universitar a explicat ce înseamnă un extraterestru și ce legătură ar avea Donald Trump cu această specie. Conform acestuia, următoarele informații au fost ascuse până acum pentru că lumea nu este pregătită pentru o asemenea schimbare.

Ce legătură are Donald Trump cu EXTRATEREȘTRII. Declarația halucinantă a unui general de securitate

Ce legătură are Donald Trump cu EXTRATEREȘTRII. Fostul general israelian și profesor universitar, Haim Eshed a făcut declarații șocante despre viața extraterestră și despre legăturile cu Donald Trump. Bărbatul, în vârstă de 87 de ani i-a făcut pe oameni să se gândească ce legătură are fostul președinte al Americii cu viața extraterestră. Haim a vorbit într-un interviu pentru publicația „Yediot Aharonot” despre faptul că extratereștii există și că Donald Trump, președintele american care și-a predat mandatul, știe despre existența acestor specii, dar a ținut secret acest lucru. Totodată, militarul în rezervă a insistat pe faptul că există un acord între guvernul Statelor Unite și o „Federație Galactică” de extratereștrii. Aceștia ar avea baza subterană secretă pe Marte.”Omenirea nu este pregătită să știe despre existența extratereștrilor. Oamenii trebuie să evolueze și să ajungă la un stadiu în care sa inteleaga ce inseamna spatiul. Dacă ceea ce spun astăzi mi s-ar fi întâmplat acum cinci ani, aș fi fost internat în spital. Dar astăzi vorbesc deja într-un alt mod. Nu am nimic de pierdut. Mi-am primit titlurile și premiile si sunt respectat în universitățile din străinătate„, a declarat Haim Eshed.

În timpul mandatului său, Trump a vorbit despre existența extratereștrilor, dar și despre puterea armatei americane în cazul unei lupte cu această specie. Mai mult, acesta a lansat un avertisment în cazul în care extratereștii există. „O să îți spun asta. Am creat o armată cum nu am mai avut niciodată până acum. Rusia, China, toate sunt invidioase pe ce avem noi. Totul e construit în SUA”, a spus Donald Trump. În luna aprilie au apărut trei filmări cu OZN-uri, iar Pentagonul a spus că acestea sunt false, în timp ce marina americană a declarat că acestea sunt cât se poate de adevărate. Donald Trump a precizat de-a lungul timpului că este sceptic cu privire la existența OZN-urilor, iar în timpul unui interviu cu ABC News, fostul președinte american a recunoscut că a participat la mai multe ședinte pentru a discuta despre acest lucru, dar nu crede că extratereștrii există.

Avionele militare americane s-au întâlnit cu OZN-uri

Marina americană a publicat trei filmări în care apar OZN-uri. În imagini se observă câteva obiecte zburătoare, ce par a fi OZN-uri. Pentagonul le-a prezentat ca fiind fenomene aeriene inexplicabile, în timp ce unii oameni au fost sigură că acelea erau obiecte zburătoare extraterestre. Videoclipurile arată ce au observat piloții în timpul zborurilor de antrenament din 2004 și 2015, iar două dintre videoclipuri au fost publicate anteerior de New York Times în 2017. După ce aceste imagini au apărut, fostul lider al democraților din Senatul american, Harry Reid a declarat că aceste surse „sunt doar o mică parte din cercetările şi materialele existente”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: