Redactia.ro
Home » Știri » Prima reacție a lui Donald Trump, după ce Joe Biden a câștigat alegerile: ”Niciodată nu s-a întâmplat”

Prima reacție a lui Donald Trump, după ce Joe Biden a câștigat alegerile: ”Niciodată nu s-a întâmplat”

Prima reacție a lui Donald Trump

Donald Trump refuză să își recunoască înfrângerea și insistă că el este de fapt câștigătorul, sugerâd că au existat nereguli.

Prima reacție a lui Donald Trump după pierderea alegerilor

Donald Trump a postat prima sa reacţie pe reţelele de socializare la rezultatul scrutinului anunţat de media care îl dă câştigător pe democratul Joe Biden, scriind cu majuscule şi neaducând dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale.

”OBSERVATORILOR NU LI S-A PERMIS PREZENŢA ÎN ÎNCĂPERILE UNDE SE NUMĂRĂ. AM CÂŞTIGAT SCRUTINUL, AM OBŢINUT 71.000.000 DE VOTURI LEGALE”, a scris Trump într-o primă postare care a fost marcată prompt şi restricţionată de Twitter pentru difuzarea de informaţii controversate despre alegeri.

„S-AU ÎNTÂMPLAT LUCRURI RELE PE CARE OBSERVATORII NOŞTRI NU AU FOST LĂSAŢI SĂ LE VADĂ. NICIODATĂ NU S-A MAI ÎNTÂMPLAT. MILIOANE DE BULETINE DE VOT PRIN CORESPONDENŢĂ AU FOST TRIMISE UNOR OAMENI CARE NU LE-AU CERUT NICIODATĂ!”, a spus Trump.

„71. 000.000 de voturi legale. Cel mai mult VREODATĂ pentru un preşedinte în funcţie!”, a mai scris Trump într-o postare ulterioară pe Twitter.

Joe Biden este noul președinte al Statelor Unite

Donald Trump își va încheia mandatul pe 20 ianuarie 2020, însă nu vrea să admită că a pierdut alegerile prezidențiale, susținând că victoria lui Joe Biden este rezultatul unei fraude electorale.

Echipa sa de campanie a anunțat acțiuni în justiție în mai multe state-cheie, care speră că vor duce la o renumărare a voturilor și la o victorie în favoarea sa.

Potrivit stirileprotv.ro, Joe Biden a depășit pragul de 270 de voturi electorale după ce a obținut victoria în statul Pennsylvania. Acesta a câștigat statul Pennsylvania cu o diferență de aproximativ 30.000 de voturi față de Donald Trump.

De asemenea, lui Biden i-au fost alocate și cele șase voturi din statul Nevada, ajungând astfel la 279 de voturi electorale, în timp ce Donald Trump a rămas la 213.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: