Redactia.ro
Home » TV » Dorel Vișan, declarații halucinante despre COVID-19 și extratereștrii. Ce susține că se va întâmpla cu femeile

Dorel Vișan, declarații halucinante despre COVID-19 și extratereștrii. Ce susține că se va întâmpla cu femeile

Actorul Dorel Vișan a șocat cu cele mai recente afirmații. Părerile sale halucinante despre coronavirus și despre extratereștrii i-au surprins pe mulți care nu îi cunoșteau credințele. 

 

Dorel Vișan, declarații halucinante despre COVID-19

Dorel Vișan a dezvăluit amănunte halucinante din credințele sale care sunt departe de realitate. Actorul în vârstă de 83 de ani a făcut o serie de declarații halucinante în cadrul unui interviu video care este publicat pe site-ul cluj24.ro.

Actorul este adeptul unei teorii conspiraționiste care susține că virusul SARS-COV-2 a fost creat în laborator de cercetători. Mai mult, artistul a trecut de aria crizei sanitare și s-a dus către extratereștrii, care vor reveni pe Pământ, după cum susține acesta. Pe de altă parte, actorul afirmă că știe că femeile urmează să devină sterile în următorul deceniu.

Dorel Vișan dezvăluie că numeni nu lcrează la o cauză, un efect, iar orice lucru și orice fenomen are o cauză chiar dacă este distrusă, iar efectul se distruge de la sine. Credința artistului se bazează pe faptul că virusul ar fi fost făcut de mâna omului.

„Precis! Şi cred că e alimentat în continuare. Acum vor câştiga câteva zeci de miliarde după vaccin şi boala va merge mai departe”, a declarat actorul.

Actorul este de părere că după vaccinare, boala va continua să evolueze.

Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza.

Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru – cum s-a întâmplat şi în alte epoci -, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta”, a declarat Dorel Vișan.

Mai mult, actorul își continuă teoria legată de extratereștrii .

,,La extratereştri. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele.

Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbiţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte… Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut.

În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!”, a mai spus actorul.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: