Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A crezut mult timp că în podul ei se află un animal, dar când a fost să verifice, a rămas terifiată! Iată ce se ascundea printre lucrurile vechi

A crezut mult timp că în podul ei se află un animal, dar când a fost să verifice, a rămas terifiată! Iată ce se ascundea printre lucrurile vechi

A crezut mult timp că în podul ei se află un animal, dar când a fost să verifice a rămas terifiată! Iată ce se ascundea printre lucrurile vechi

O mamă a trecut prin clipe cumplite atunci când a aflat că exista cineva în podul ei de mult timp! După decoperirea făcut a fost nevoită să-și revină șocului suferit. 

A crezut mult timp că în podul ei se află un animal

De multe ori sunetele pe care le auzim în casa noastră ne duc cu gândul la fenomene paranormale, însă, cercetând aflăm de fapt toate au o cauza normală și reală. Este și povestea unei femei din California de Sud, care a trăit clipe de coșmar până a aflat de fapt ce se afla în podul casei ei.

Tracy este o mamă a cinci copii din Rock Hill. Aceasta și-a crescut copiii singură, iar acest lucru a făcut-o să-și înfrunte deseori fricile pentru a-și proteja micuții. Ea avea mereu temeri și se asigura întotdeauna că ușile erau mereu încuiate noaptea. În anul 2012, însă, un eveniment a transformat-o pe Tracy și a marcat-o pe viață.

În acel an, femeia a auzit câteva zgomote ciudate venind din pod. La început a crezut că i s-a părut, dar apoi a observat că sunetele se mutau din cameră în cameră, iar până la urmă au ajuns chiar deasupra dormitorului ei! Într-o noapte, după ce copiii se culcaseră, a văzut cum cuiele care erau bătute în pod ieșeau unul câte unul.

Tracy și-a chemat imediat fii adulți și nepotul pentru a verifica ce se petrece în pod. Au crezut că e un raton sau vreun alt animal comun prin zona lor, dar ce au descoperit a fost mult mai terifiant decât orice își puteau imagina.

Cine se ascundea în casa lor

Șocul suferit atunci când au descoperit ce se ascunde în casa lor i-a marcat pe toți. Femeia a fost panică și îngrijorată pentru singuranța copiiilor ei.

Tinerii au găsit un om în toată firea dormind chiar lângă unitatea de încălzire! După o mică cercetare a reieșit că acesta era fostul iubit al mamei lor care locuia acolo de două săptămâni!

După ce au aflat cine era omul, i-a lovit întrebarea: oare cum ajunsese neobservat acolo? Tracy a sunat la poliție după ce l-au baricadat pe om în pod. Se pare că acesta îi ajutase în gospodărie pentru o vreme, iar femeia avusese o scurtă relație cu el. Abia apoi a aflat că omul intrase chiar pe ușa din față pentru a se stabili în podul casei lor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: