Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A cumpărat casa veche de la mătușă, iar în pod a făcut o descoperire uluitoare!

A cumpărat casa veche de la mătușă, iar în pod a făcut o descoperire uluitoare!

GALERIE FOTO (4) A cumpărat casa veche de la mătușă, iar în pod a făcut o descoperire uluitoare!

A cumpărat casa veche de la mătușă pentru că nu voia să o înstraineze. În acea casă au trăit 3 generații. Locația este una liniștită, departe de orașul agitat. Așa că James și soția sa, Phyllis au decis să se mute acolo. Într-o zi când cei doi s-au apucat de făcut curat în casă, și de amenajat, au găsit în pod o cutie, care, pe loc i-a făcut cei mai bogați oameni.

Au deschis-o și au descoperit sute și sute de scrisori care datau din vremurile în care familia s-a stabilit pentru prima dată aici.
După ce le-au citit, au început să înțeleagă mai multe despre incredibila istorie a casei lor.

Citește și: A câștigat un concurs de frumusețe, iar apoi a fugit cu trofelul în mână și cu lacrimi în ochi la groapa de gunoi

A cumpărat casa veche de la mătușă, iar în pod a făcut o descoperire uluitoare!

În acest fel au descoperit că stră-stră-stră-străbunicul lor nu era de acord cu sclavia. Insista să îi ajute pe ascuns să-și găsească libertatea lăsându-i să stea în casa lui. Acum, Phyllis, soția lui James spune că simte că e un simplu îngrijitor al casei. Asta fiindcă istoria ei o face să fie mai mare și mai importantă decât ei doi.

Descoperirea uimitoarea făcută de James

Unul dintre cele mai fascinante lucruri despre ea este faptul că, mai demult, era folosită drept refugiu și ascunzătoare pentru sclavi, în timp ce încercau să își dobândească libertatea. Copacul și casa erau o parte a unei mari rețele secrete de case folosite de sclavii care-și doreau libertatea, pentru a se refugia, și, în cele din urmă, de a deveni oameni liberi. Copacul era foarte important fiindcă el arăta fugarilor că în casă vor fi în siguranță.

James și familia sa reprezintă acum a cincea generație care locuiește în această casă. El a cumpărat-o de la mătușa sa, Gladys. Își dorea să fie mai aproape de natură, dar și să continue tradiția familiei, deși pe atunci nici n-avea idee cât de interesantă era acestă tradiție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini