Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A câștigat un concurs de frumusețe, iar apoi a fugit cu trofelul în mână și cu lacrimi în ochi la groapa de gunoi

A câștigat un concurs de frumusețe, iar apoi a fugit cu trofelul în mână și cu lacrimi în ochi la groapa de gunoi

GALERIE FOTO (6) A câștigat un concurs de frumusețe, iar apoi a fugit cu trofelul în mână și cu lacrimi în ochi la groapa de gunoi

A câștigat un concurs de frumusețe, iar apoi a fugit cu trofelul în mână și cu lacrimi în ochi la groapa de gunoi. Khanittha ‘Mint’ Phasaeng are 17 ani. Este din Thailanda și a câștigat concursul „Miss Uncensored News Thailand 2015”.

Fata din imagine a câștigat un important concurs de frumusețe. Însă după ce totul a luat sfârșit, a fugit la groapa de gunoi. Acolo a îngenuncheat în fața doamnei din imagine. Râuri de lacrimi au curs, pentru că femeia este nimeni alta decât mama sa. Acesta a fost modul lui Khanittha de a-i mulțumi mamei sale pentru că i-a dat viață, încredere și susținere pentru a ajunge atât de departe.

Mama noii regine a frumuseții se ocupa cu sortarea și prelucrarea și sortarea gunoiului, și astfel și-a câștigat pâine, crescând-o singură pe Khanittha. În fața mamei, fiica a apărut purtând pe cap o diademă sclipitoare, pantofi cu toc și o rochie superbă. Imediat ce a văzut-o, s-a și aruncat la picioarele ei, acesta fiind modul tradițional prin care copiii din țările asiatice își arată respectul față de părinții lor.

Citește și : Antonia, de urgenţă la spital: „Pot să vă spun cu mâna pe inimă că…

A câștigat un concurs de frumusețe, iar apoi a fugit cu trofelul în mână și cu lacrimi în ochi la groapa de gunoi

Fata spune că nu disprețuiește deloc această ocupație. Asta pentru că din cauza acestei ocupații ele au avut mereu pâine pe masă. Khanittha, cu lacrimi în ochi, le povestește jurnaliștilor: „Când juriul a anunțat că eu sunt câștigătoarea, credeam că visez. Nu-mi venea să cred că o fată obișnuită poate deveni regina frumuseții”.

„Pentru tot ce am acum îi sunt recunoscătoare mamei mele. Ne câștigăm pâinea prin muncă cinstită. Așa că acest aspect nu mă face să mă simt mai inferioară decât alții.”, mai adaugă ea.

Printre altele, Khanittha are doar studii medii, dar în anchetă pentru concurs, la secțiunea despre „studii”, ea a scris că are „studii superioare”. Când au aflat despre acest lucru, organizatorii concursului au vrut să o descalifice. Însă acest concurs nu evaluează nivelul de studii al concurentelor și, de aceea, ei au hotărât că Khanittha poate rămâne. Un pic mai târziu ea și-a cerut iertare în mod public pentru această minciună nepotrivită, scrie Perfect Media.

Premiul pe care l-a câștigat această fată frumoasă cu o inimă de aur este 30.000 de Baht, moneda națională în Thailanda, iar Khanittha vrea să îi folosească pentru a-și plăti studiile. În plus, fata a primit și oferte de participare la casting-uri pentru filme și spoturi publicitare.

Mult respect pentru această fiică cu inimă mare pentru care mama a valorat mai mult decât coroana pe care i-au pus-o oamenii pe cap!