Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, de urgenţă la spital: „Pot să vă spun cu mâna pe inimă că…

Antonia, de urgenţă la spital: „Pot să vă spun cu mâna pe inimă că…

GALERIE FOTO (2) Antonia, de urgenţă la spital: "Pot să vă spun cu mâna pe inimă că...

Antonia a ajuns de urgenţă la spital. Artista trece printr-o perioadă mai grea, aşa că a ales să meargă pe picioarele ei până la spital pentru a se vitaminiza. Artista este precaută şi a vrut să nu aştepte până când stresul şi oboseala ar fi putut-o răpune.

În urmă cu câteva ore, îndrăgita cântăreaţă Antonia şi-a surprins fanii cu o postare în care se află la o clină medicală. Artista le-a transmis prietenilor săi virtuali că este o perioadă dificilă pentru ea.

„În perioada asta sunt foarte stresată şi pe lângă asta am fost şi răcită, aşa că mi-am găsit timp să mă vitaminizez! Pot să vă spun cu mâna pe inimă că mă ajută extrem de mult şi mă simt foarte bine”, a scris Antonia.

Antonia, de urgenţă la spital: "Pot să vă spun cu mâna pe inimă că...
Antonia, de urgenţă la spital: „Pot să vă spun cu mâna pe inimă că…

Artista este mamă singură pentru câteva săptămâni

Antonia muncește mult, iar acum este și mamă singură. Filmările Asia Express au început, iar Alex Velea va participa la acest show alături de bunul său prieten Mario Fresh. Așadar, Antonia muncește pe brânci pentru a lansa piese noi, dar are și grijă ca micuților Akim și Domnic să nu le lipsească nimic.

„Copiii sunt bine, cresc, sănătoşi. Maya e foarte bine. Merg la grădiniţă, la şcoală, Maya face şi dans. A plâns Domi două zile, apoi s-a întegrat foarte bine. Am avut emoţii. Speram să nu sufere, dar a fost foarte bine”, spunea Antonia recent într-un interviu pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini