Redactia.ro
Home » Știri » A cumpărat o bucată mare de caşcaval din supermarket. Şi nu a fost ieftină. Acasă… ŞOC! Brânza, plină de mucegai!

A cumpărat o bucată mare de caşcaval din supermarket. Şi nu a fost ieftină. Acasă… ŞOC! Brânza, plină de mucegai!

Clientul unui supermarket din Bucureşti a trăit o adevărată dezamăgire după ce a cumpărat o bucată mare de caşcaval. Odată auns acasă, a desfăcut pachetul şi a vrut să mănânce.

Dar, şoc! A descoperit că produsul era plin de mucegai!

A filmat mâncarea şi a postat totul pe net

Bărbatul a făcut mai multe cumpărături de la supermarket, printre care și un cașcaval foarte mare, însă când a ajuns acasă și a desfăcut ambalajul, a observat că produsul era mucegăit.

Omul s-a destăinut şi a spus că nu e pentru prima dată când păţeşte aşa ceva.

Cumpărați cașcaval! Ia uite! Se vede… mucegai cât casa, frumos. Ăsta merge pe retur și pe reclamație. Iar am pățit-o”, a spus clientul nemulțumit, pe Facebook, potrivit cancan.ro.

Cum au reacţionat oamenii?

Unii oameni au luat apărarea supermarketului și au dat vina pe producător:

  • „Și cu ce e responsabil un magazin pentru un produs ambalat? Dacă nu e expirat, ei nu au de unde să știe cum e produsul în interiorul ambalajului”
  • „Ce vă place să exagerați și să dați cu răutăți! Ce vină are magazinul pentru un produs ambalat care probabil a suferit vreo fisură… a intrat aer”.

Clientul care s-a ales cu cașcavalul mucegăit nu a precizat dacă va face reclamaţie la ANPC, dar, cel mai probabil, este de aşteptat ca ommul păgubit să ia măsuri în acest sens.

Caşcavalul din lapte de vacă sau de oaie este unul dintre cele mai consumate branzeturi din lume, apreciat ca ingredient minune pentru foarte multe mancaruri. Produs descoperit pe plaiurile Italiei, cascavalul s-a raspandit peste tot in lume si a capatat transformarile cunoscute in ziua de azi.

Se spune ca povestea cascavalului s-a nascut in frumoasa Italia, insa reteta s-a transformat si adaptat destul de repede peste tot in lume. Insa pentru a intelege de ce este acest ingredient atat de apreciat, trebuie sa descoperi cum si din ce se fabrica acest tip de branza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: