Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A cumpărat un sac de cartofi și a avut parte de surpriza vieții lui

A cumpărat un sac de cartofi și a avut parte de surpriza vieții lui

GALERIE FOTO (2)

A cumpărat un sac de cartofi și a avut parte de surpriza vieții lui. I s-a întâmplat unui bărbat din Franța, care și-a făcut, ca de fiecare dată, cumpărăturile de weekend. Ce a găsit acest bărbat într-un sac de cartofi l-a îngrozit, mai ales că la acea vreme și soția și copiii lor erau acasă.

A cumpărat un sac de cartofi și s-a îngrozit

Un bărbat din Franța a mers la piață și a cumpărat un sac de 25 de kilograme de cartofi. Când a ajuns acasă, însă, avea să descopere că sacul de cartofi nu conținea numai… cartofi. La o primă vedere părea un cartof ceva mai mare, motiv pentru care l-a dat deoparte. Când a privit mai atent, însă, s-a îngrozit. În secunda doi, le-a spus copiilor și soției sale să se îndepărteze de sac și să părăsească incinta.

Bărbatul găsise în respectivul sac o grenadă neexplodată, rămasă din timpul celui de-al doilea Război Mondial. Cu mare grijă a transportat-o în spatele casei și a alertat autoritățile. Din fericire, tot incidentul s-a sfârșit cu bine, iar autoritățile competente au ridicat explozibilul în siguranță. Bărbatul sigur n-o să uite prea curând cum soția sa era să gătească… o grenadă.

“Am identificat o grenadă germană care probabil se folosea în Primul Război Mondial. Am ales să o detonăm pentru că nu a explodat în momentul în care a fost aruncată, astfel că trebuia să o detonăm cât mai repede”, a declarat Wong Ho-hon, reprezentant al poliţiei.  Poliţia a postat pe Twitter imagini cu momentul detonării.

Grenada… „cartof”

Între timp, pățania a devenit virală, iar soții din Franța au ajuns celebri pe rețelele de socializare. Mulți dintre internauți se-ntreabă dacă cel care a pus la vânzare sacul de cartofi era conștient de conținutul lui.

Citește și Ce s-a găsit într-un tanc îngropat în pădure? Îți vor da lacrimile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini