Redactia.ro
Home » Monden » A dat norocul peste el! Averea uriașă pe care o va primi Prințul Harry când va împlini 40 de ani. Banii au fost puși deoparte de ani buni

A dat norocul peste el! Averea uriașă pe care o va primi Prințul Harry când va împlini 40 de ani. Banii au fost puși deoparte de ani buni

Prințul Harry, soțul lui Meghan Markle, urmează să împlinească 40 de ani. În ziua în care va schimba prefixul, Ducele de Sussex va primi și o moștenire substanțială de 7 milioane de lire sterline de la străbunica sa, Regina Mamă. Suma va putea fi revendicată chiar din luna septembrie! 

Averea uriașă pe care o va primi Prințul Harry de la străbunica lui

Prințul Harry va moșteni o sumă impresionantă de bani de la străbunica sa, Regina Mamă. Ducele de Sussex o va putea revendica la împlinirea vârstei de 40 de ani, adică în această lună.

Conform presei internaționale, Prințul Harry va primi mai mulți bani decât fratele său mai mare, Prințul William. Soțul lui Kate Middleton va beneficia de vasta avere a Ducatului de Cornwall.

Mama Reginei Elisabeta, a înființat un fond special de familie pentru strănepoții ei încă din anul 1994, când Harry avea doar 10 ani. Atunci, Regina ar fi depus atunci 19 milioane de lire sterline în fond, o parte pe care Harry este eligibil să o primească la împlinirea vârstei de 40 de ani. Ziua lui de naștere este pe 15 septembrie.

Ducele de Sussex va încasa o sumă imensă, la 40 de ani

Străbunica Prințului a făcut în așa fel încât Harry și ceilalți strănepoți ai săi să nu plătească impozit pe moștenire. La vremea respectivă, banii banii urmau să fie împărțiți între membrii familiei sale în două tranșe: prima când împlineau 21 de ani, iar a doua când împlineau 40 de ani.

Suma a fost ținută secretă pentru fiecare în parte. Publicațiile din Marea Britanie sugerează că Harry urmează să primească 7 milioane de lire sterline la vârsta de 40 de ani. Într-un interviu cu Tom Bradby anul trecut, după lansarea autobiografiei sale, Harry a împărtășit porecla pe care i-o pusese Reginei Elisabeth.

„Am râs cu Gan-Gan-ul meu atunci. Știi, era atât de apropiată și de tatăl meu și acea relație a fost ceva la care nu m-am gândit niciodată în detaliu la acel moment. Dar apoi doi ani în care am stat și am scris această carte și toate aceste amintiri au revenit”, a precizat Ducele de Sussex.

Harry și-ar dori să se întoarcă în sânul familiei

Potrivit surselor din apropierea prințului, Harry a început să se consulte cu vechi prieteni și foști angajați de încredere pentru a pune capăt exilului său american. Această mișcare vine după ce Ducele de Sussex a fost dezamăgit de sfaturile și îndrumările primite de la experții americani, în special cei din Hollywood.

Se pare că Harry a ajuns la concluzia că este nevoie de o schimbare radicală în modul său de operare, iar acest lucru înseamnă să se îndepărteze de „PR-iștii” de la Hollywood și să se reorienteze către consilierii săi britanici de încredere.

„Harry refuză să mai aibă de-a face cu tot felul de PR-i de la Hollywood și caută acum ajutorul vechilor lui prieteni și consilieri. A ajuns la concluzia că trebuie să facă lucrurile altfel, pentru că ceea ce face în momentul de față n-are efectul scontat. Pe scurt, își schimbă modul de operare”, a povestit o sursă pentru Daily Mail.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: