Redactia.ro
Home » Homepage » A descoperit o creatură mică în curtea lui! Nu-ți vine să crezi în ce s-a transformat după câteva luni

A descoperit o creatură mică în curtea lui! Nu-ți vine să crezi în ce s-a transformat după câteva luni

creatura

Un tânăr credea că a dat peste o maimuță albă în pădure care părea să aibă o stare de sănătate precară. Prima lui reacție a fost să o ducă la un medic veterinar din apropiere, în speranța că ar putea să o ajute.

Din nefericire, acesta făcuse o greșeală uriașă în privința animalului. Micuța creatură nu era un pui de maimuță și ar fi trebuit să o lase pur și simplu acolo unde a descoperit-o. Curând și-a dat seama că este prea târziu s-o mai ducă în pustietate.

A dus animalul la veterinar

Era firesc pentru el să dorească să ajute o creatură atât de neputincioasă. Pe de altă parte, ar fi trebuit pur și simplu s-o ignore.

Jonathan, căci așa îl cheamă pe tânărul salvator, ajutase multe creaturi, inclusiv păsări, șoricei, câini și pisici pierdute și chiar ceva care semăna cu un mistreț. Apropiații l-au numit erou, dar nu putea nega că îl făcea să se simtă bine să ajute aceste creaturi.

Iar micuțul animal pe care tocmai îl descoperire trebuia ajutat. A dat peste creatură întâmplător! A descoperit-o pe un pat de mușchi. Era foarte fragil, probabil abia venit pe lume, pentru că nici ochii nu îi erau deschiși.

Micuța creatură era un pui de veveriță

Jonathan a îngenuncheat pentru a mângâia animalul neajutorat. La examinat câteva minute pentru a vedea dacă e rănit. Știa că are un singur lucru de făcut. Din cauza dimensiunii sale și a faptului că era abia fătat, creatura nu avea caracteristici distinctive. Singura sa explicație posibilă ar fi că era un fel de maimuță.

După ce a primit tratament, Jonathan a luat mica creatură acasă, unde a hrănit-o cu biberonul. Repede, aceasta a crescut transformându-se într-o veveriță, care s-a împrietenit rapid de salvatorul ei, potrivit bloggului housejogger.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: