Redactia.ro
Home » Monden » A devenit dascăl? Gigi Becali, filmat în timp ce ținea o predică în biserică. Cum au reacționat cei care l-au văzut VIDEO

A devenit dascăl? Gigi Becali, filmat în timp ce ținea o predică în biserică. Cum au reacționat cei care l-au văzut VIDEO

Gigi Becali s-a apucat de predici în biserică! Afaceristul a fost surprins în timp ce citea cu sființenie din Sfânta Evanghelie.  Iată cum au reacționat cei care l-au văzut!

Gigi Becali, filmat în timp ce ținea o predică în biserică

Pe platforma TikTok au devenit extrem de virale, videoclipuri în care Gigi Becali este surpins predicând din Sfânta Evanghelie, în casa Domnului. Din imagini se poate vedea faptul că în prezența lui se află mai mulți enoriași care îl observă, dar nu îi dau prea multă atenție, lăsându-l pe miliardar să-și ducă predica la capăt.

Gigi Becali: „M-am gândit că m-aş face preot”

Nu de puține ori, miliardarul și-a făcut publică dorința de a deveni călugăr. Aceastuia i-ar fi plăcut să se facă și preot, pentru a săvârși, măcar odată, Sfânta Liturghie:

„Câteodată mă transpun și mă gândesc cum ar fi. Şi m-am gândit că m-aş face preot ca să săvârşesc numai o singură dată Sfânta Liturghie. După aceea mă las. Cred că dacă săvârşesc o dată Sfânta Taină, cad acolo. Eu cad, leşin acolo. N-aş putea.

După aceea, spre sfârşitul vieţii, se zice că dacă vrei să primeşti tot, trebuie să dai tot. Vorbesc de călugărie, dar pe la 75-80 de ani, când rânduieşte Dumnezeu”, a spus Gigi Becali, potrivit Cancan.

Gigi Becali, tras pe dreapta în timpul unei intervenții telefonice la TV

Gigi Becali a fost oprit, de curând, de către polițiștii din Brigada Rutieră, deoarece vorbea la telefon, în direct la un post de televiziune, în timp ce conducea.

Becali a spus, în direct la TV, că polițistul l-a iertat și l-a lăsat să-și continue drumul, deoarece patronul FCSB vorbea în interesul publicului, informând cetățenii. Cu toate acestea, Gigi Becali folosea handsfree în timpul convorbirii telefonice și a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

„Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: