Redactia.ro
Home » Știri » A fost cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a produs

A fost cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a produs

a fost cutremur în România

A fost cutremur în România! Seismul s-a produs, ieri, la ora 16:13, potrivit INFP. Ce magnitudine a avut și în ce regiune a țării s-a produs?

A fost cutremur în România. Magnitudine de 2.2 grade pe Scara Richter

Ieri, în jurul orei 16:13, s-a produs un nou cutremur în România. Seismul a avut o magnitudine de doar 2.2 grade pe Scara Richter. A fost unul localizat la doar patru kilometri adâncime. Potrivit statisticilor făcute de cei de la Institutul Național de Cercetare-Dezavoltare pentru Fizica Pământului, seismul a fost localizat la 103 kilometri NV de Craiova.

Imediat după acest cutremur în România, a avut loc unul și-n Turcia. În ziua de 28 Ianuarie 2020, în partea de est a Turciei, a avut loc un cutremur cu o magnitudine de 3.6 grade pe Scara Richter. Seismul a avut loc la adâncime de 12 km.

Citește și… Cutremur în Japonia

Azi-noapte, la ora 03:36:12 (ora locală a României) a avut loc un seism și-n Japonia. Acolo, seismul a măsurat 5.7 grade pe scara Richter și a fost puternic simțit de către cetățenii din zona Hokkaido, Japonia.

Potrivit datelor furnizate de INFP, cutremurul a avut loc la o adâncime de 90 de kilometri adâncime. Seismul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 220 km NE de Kuhiro, 275 km NE de Asahikawa, 278 km NE de Obihiro.

Ulterior acestuia, pământul s-a zguduit și-n Grecia. În ziua de 28 Ianuarie 2020, la ora 09:27:51 (ora locală a României), s-a produs un seism cu magnitudinea ml 3.7. Cutremurul a avut loc la adâncimea de 10km. S-a simțit în apropierea următoarelor oraşe: 102km NE de Patra, 115km NV de Piraeus, 117km NV de Athens, 214km S de Thessaloniki.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: