Redactia.ro
Home » Homepage » A fost descoperit trupul băiețelului dispărut din barca răsturnată pe Mureș. Era într-o altă țară

A fost descoperit trupul băiețelului dispărut din barca răsturnată pe Mureș. Era într-o altă țară

A fost descoperit trupul băiețelului dispărut din barca răsturnată pe Mureș. Era într-o altă țară

A fost descoperit trupul băiețelului dispărut din barca răsturnată pe Mureș. Era într-o altă țară. Iată amănunte.

A fost descoperit trupul băiețelului dispărut din barca răsturnată pe Mureș. Era într-o altă țară

Conform confirmării polițiștilor din Arad, victima găsită în râul Mureș pe teritoriul Ungariei este unul dintre cei doi copii dispăruți după ce o barcă cu 12 persoane s-a răsturnat în râu în data de 30 aprilie 2023, în județul Timiș.

„În seara zilei de 9 mai a.c., în urma schimbului de informaţii cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, am fost informaţi despre faptul că a fost stabilită identitatea cadavrului minorului descoperit pe râul Mureş, în Mako, Ungaria, în după-amiaza zilei de 8 mai a.c. Este vorba despre unul dintre copiii minori căutaţi din seara zilei de 30 aprilie a.c., când pe râul Mureş o barcă cu 12 ocupanţi s-a scufundat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, potrivit Agerpres.

În data de 30 aprilie, în județul Timiș, o barcă cu 12 persoane la bord s-a răsturnat în râul Mureș, iar un copil de 3 ani din Semlac a murit în urma incidentului. De asemenea, patru persoane, printre care doi bărbați și doi copii, au fost declarate dispărute. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad, barca nu era înmatriculată, iar bărbatul de 33 de ani care o conducea nu avea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă, însă a fost eliberat după expirarea termenului de reținere.

„În seara zilei de 30 aprilie, în jurul orei 20,40, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureş (Periam Port, judeţul Timiş) spre malul drept (judeţul Arad), în extravilanul localităţii Semlac, cu o barcă din lemn. În ambarcaţiune, din extravilanul localităţii Semlac, s-au îmbarcat 11 persoane (5 majore şi 6 minore), pentru a ajunge în Periam Port. La aproximativ 2-3 metri de mal, ambarcaţiunea s-a scufundat”, preciza IPJ Arad.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: