Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A fost îngrozită când a descoperit ce se ascunde sub pardoseală

A fost îngrozită când a descoperit ce se ascunde sub pardoseală

O femeie din Dolj a rămas șocată când a descoperit ce a adăpostit sub casă. Cine știe de când se aflau acolo. A trecut totul cu vederea până când nu a mai putut să reziste.

În urmă cu mai mulți ani, o femeie în vârstă care locuia singură într-o casă bărânească dintr-o comună din Dolj a trăit șocul vieții sale. Experiența prin care a trecut femeie circulă și astăzi pe Internet și se răspândește nemuritoare. „E lecție de viață“ spun unii internauți în comentarii.

Casa bărânei a fost adăpost pentru zeci de șerpi. Proprietara a recunoscut că știa de existența lor, însă nu s-a gândit că sunt chiar atât de mulți. Dar problema nu e că 14 reptile și-au făcut culcuș lângă casa bâtrâi, problema a fost ceea ce s-a descoperit când au încercat să le alunge.

A fost îngrozită când a descoperit ce se ascunde sub pardoseală

O imagine de groază a fost descoperită într-o comună din Dolj. O casă bătrânească a fost adăpost pentru zeci de șerpi. Proprietara nu s-a plâns nimănui de problemă până când și-a dat seama că lucrurile au luat-o razna.

A cerut ajutor unor tineri care au venit sa le spargă cuibul. Au crezut ca nu văd bine! 14 reptile au scos doar din fața casei. Adăpostul făcut de târâtoare se întindea însă până sub pardoseala casei.

Reptilele, lungi de mai bine de un metru fiecare, au fost scoase chiar din prispa unei case batranesti. Una locuita din cand in cand de o femeie in varsta. Ea a si vazut taratoarele prima data. Dar ce aveau sa gaseasca tinerii, bine inchegat in zidarie si pamant, nu se astepta nimeni.

Inarmati cu cateva bate metalice si o sapa, baietii au reusit sa goleasca cuibul din fata casei. Serpii insa ar fi mult mai multi, spun oamenii. Cuibul facut de reptile, in casa din apropierea unui rau, s-ar intinde pana sub pardoseala locuintei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: