Redactia.ro
Home » Monden » A fost înregistrat! Ce i-ar fi spus soțul Danei la telefon unui apropiat imediat după ce a agresat-o: „Aștept să…”

A fost înregistrat! Ce i-ar fi spus soțul Danei la telefon unui apropiat imediat după ce a agresat-o: „Aștept să…”

GALERIE FOTO (7)

Au ieșit la iveală noi detalii neștiute despre cazul Danei Roba. S-a aflat ce a făcut Daniel Balaciu imediat după ce a lovit-o pe soția sa, dar și cum a ajuns să sune, în cele din urmă, la salvare. Detaliile sunt de-a dreptul macabre, iar victima retrăiește cu greu aceste amintiri.

Românii au fost șocați de-a dreptul în momentul în care au aflat ce a putut să îi facă Daniel soției sale. Cazul a fost discutat și va mai fi până în momentul în acre se va ajunge la o soluție potrivită. Acum, însă, au ieșit la iveală lucruri neștiute despre ceea ce a ales să facă agresorul Danei Roba înainte de a suna la 112.

Ce i-a spus Daniel unui apropiat la telefon

În urma cercetărilor efectuate, s-a descoperit că Daniel Balaciu ar fi agresat-o pe Dana Roba, urmând ca imediat după să o închidă în cameră și să plece. După 4 ore de la săvârșirea actului violent, bărbatul s-a întors și a descoperit că victima sa nu și-a dat încă ultima suflare.

În acel moment a pus mâna pe telefon și a contactat un apropiat, căruia i-a povestit ce a făcut, dar și că nu știe ce decizie să ia, adică dacă să sune la 112 sau să o lase în continuare să moară. Cel de la capătul receptorului i-ar fi recomandat să cheme o salvare pentru a scăpa de acuzația de omor.

„Multe lovituri in cap, apoi lăsându-mă câteva ore in cameră, ca sigur când se întoarce voi fii moarta, el poate fugii și se poate ascunde de oamenii legii. Spre uimirea lui, când s-a întors eram vie, și l-am implorat sa cheme ambulanta ca nu mai pot și ma simt foarte slăbită. Îl auzeam cum tipa la telefon și era foarte supărat ca încă nu am murit”, a scris pe rețelele de socializare Dana Roba.

Dana Roba s-a rugat de Daniel Balaciu să cheme o ambulanță

Povestea Danie Roba pare a fi susținută de mai multe surse, care  susțină că apelul telefonic ar fi fost înregistrat. Astfel, persoana de la capătul firului i-ar fi arătat „avantajele” pe care le are dacă alege să o salveze pe victima sa în ultima clipă.

„Persoana respectivă i-a spus să sune la poliție că e mai bine că n-a murit și dacă n-a murit nu o să faci pușcărie nici măcar o zi. El dacă știa că face pușcărie nu suna la poliție”, potrivit wowbiz.ro.

Dana Roba, la rândul ei, a încercat să îl convingă pe cel alături de care are două fetițe să renunțe la ideea de a o lăsat să moară și să îi cheme o salvare. În cele din urmă, bărbatul a avut un moment de slăbiciune în care s-a conformat.

„Mă întreba încontinuu: N-ai murit?!. I-am spus că îmi este rău și nu mai pot și îl imploram să sune. El a sunat la ambulanță după ce m-am rugat de el. În ultimă fază i-am spus: `Sună la ambulanță! Este mai ușor să faci 15 ani de închisoare decât 25!`. Un minut de cădere a avut și a chemat ambulanță. Minutul acela m-a făcut să fiu astăzi în viață”, a spus Dana Roba, pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: