Redactia.ro
Home » Știri » A fost o minune! Domnul i-a luat sub aripa lui! Patru copii, găsiţi în viaţă la 40 de zile după ce avionul s-a prăbuşit în junglă (FOTO)

A fost o minune! Domnul i-a luat sub aripa lui! Patru copii, găsiţi în viaţă la 40 de zile după ce avionul s-a prăbuşit în junglă (FOTO)

Ce s-a întâmplat în jungla amazoniană din Columbia este o adevărată minune! Patru copii au fost găsiți în viață la 40 de zile după ce avionul în care erau s-a prăbușit în sălbăticie.

Copiii, cu vârstele de 13, 9, 4 și 1 an, se aflau la bordul avionului împreună cu mama lor, un pilot și un copilot, când acesta s-a prăbușit.

Adulţii din avion au murit

Mama lor și ceilalți adulți de la bordul avionului nu au supraviețuit accidentului. Președintele Columbiei, Gustavo Petro, a declarat că descoperirea copiilor după săptămâni de căutări este „o bucurie pentru întreaga țară”.

El a numit această zi „una magică”, adăugând: „Ei erau singuri și au demonstrat un exemplu extraordinar de supraviețuire care va rămâne în istorie. Acești copii sunt acum copiii păcii și copiii Columbiei”.

Micuţii rătăceau prin junglă

Originari din grupul indigen Uitoto, copiii rătăceau singuri în junglă de la prăbuşirea unui Cessna 206 la bordul căruia călătoreau împreună cu mama lor, pilotul şi o rudă. Toţi cei trei adulţi au murit, iar trupurile lor au fost găsite de militari la locul accidentului.

Au avut loc căutări ample, iar în luna mai, echipele de salvare au găsit obiecte lăsate în urmă de copii, printre care un biberon, foarfece, o agrafă de păr și un adăpost improvizat.

De asemenea, au fost descoperite urme mici de pași, ceea ce a făcut echipele de căutare să creadă că aceștia au supraviețuit prăbușirii.

„Da, copiii au fost găsiţi, dar am nevoie de un zbor sau de un elicopter pentru a merge să-i caut de urgenţă„, a declarat bunicul copiilor, Fidencio Valencia.

Din nefericire, pentru adulţi nu s-a mai putut face nimic. Trupurile celor trei însoţitori ai copiilor au fost găsite de armată la locul prăbușirii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: