Redactia.ro
Home » Știri » A fost reținut primul suspect în cazul morții Raisei. Declarațiile șocante ale părinților

A fost reținut primul suspect în cazul morții Raisei. Declarațiile șocante ale părinților

GALERIE FOTO (3) Accident cumplit în Bragadiru. Un motociclist a lovit mortal un pieton

Părinții Raisei, fetița de doi ani găsită moartă în județul Dolj după ce a dispărut de acasă, au făcut primele declarații în legătură cu acest caz tragic. Aceștia susțin că verişorul fetei, principalul suspect, nu ar fi putut acționa singur și că este implicat și un adult.

Familia Raisei se întoarce în țară și se pregătește de înmormântare

Reveniți de urgență din Spania, părinții Raisei se pregătesc acum pentru înmormântarea micuței. Aceasta va avea loc în localitatea natală a tatălui, iar familia urmează să se deplaseze la Medicină Legală pentru a afla când pot ridica trupul neînsuflețit al fetiței. Surse din Antena 3 CNN au declarat că moartea Raisei a fost una violentă, anchetatorii găsind multiple răni provocate prin înțepare pe corpul său.

Principalul suspect în acest caz este verişorul de 15 ani al fetiței, care a fost audiat miercuri. Inițial, dosarul a fost deschis pentru ucidere din culpă, însă ulterior încadrarea juridică a fost schimbată în omor calificat.

Părinții Raisei sunt de părere că verişorul de 15 ani nu ar fi putut comite crima singur. „Am auzit de nepotul nostru, de 15 ani, dar singur nu poate să fie implicat. Complice mai are pe lângă el pe cineva mai în vârstă”, au declarat aceștia. De asemenea, tatăl Raisei a adăugat că fetița a fost aruncată într-o râpă după ce căutările cu dronele s-au oprit în jurul orei 3:00 dimineața. El susține că, fiind surdo-mut, verişorul nu putea să facă singur așa ceva și că întreaga familie bănuiește pe oricine până la aflarea adevărului.

Ultimele clipe ale Raisei: Imagini și suspiciuni

Cazul Raisei a șocat întreaga comunitate din Dolj și din întreaga țară. Fetița a fost găsită fără viață într-o pădure, iar polițiștii au reținut principalul suspect după analizarea atentă a ultimelor imagini cu Raisa în viață. Dispariția ei a fost raportată luni, iar căutările autorităților au condus la descoperirea corpului neînsuflețit al fetiței într-o zonă împădurită.

Moartea brutală a Raisei a stârnit o undă de șoc și indignare în rândul opiniei publice. Înainte de tragedie, fetița apare în mai multe poze făcute în curtea casei în care locuia. Ancheta este în plină desfășurare, autoritățile încercând să descopere toate detaliile care au condus la această tragedie.

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat miercuri dimineață la casa principalului suspect. Oamenii legii au ajuns la concluzia că crima terifiantă a fost comisă de verişorul fetiței, un adolescent de 15 ani. Acesta a fost dus la audieri, iar procurorii și polițiștii urmează să stabilească implicarea sa în acest caz. De asemenea, mama băiatului, care ar fi știut despre faptele comise, a fost și ea audiată.

Din datele strânse până acum, anchetatorii cred că Raisa a fost omorâtă în casă, iar cadavrul său a fost aruncat ulterior într-o râpă.

 

Familia Raisei sub suspiciunea autorităților

Cazul Raisei a determinat autoritățile să deschidă inițial un dosar penal pentru omor din culpă, suspiciunile fiind ridicate de comportamentul familiei care a îngreunat căutările. Părinții, plecați în Spania, au menționat că au fost amenințați de cămătari de la care au împrumutat bani. Cu toate acestea, părinții au exclus implicarea acestora în moartea fetiței.

Raisa a fost găsită fără suflare la mică distanță de casă, prezentând urme de violență pe corp. Bunica Raisei, cea care a anunțat dispariția, a declarat că a trimis-o pe fetiță într-o casă unde se aflau mai multe rude pentru a lua pâine. Unul dintre nepoți a declarat că Raisa a plecat la scurt timp, însă camerele de supraveghere arată că aceasta nu a mai ieșit din locuință.

Din punctul meu de vedere, am fost puțini induși în eroare de informațiile primite. Problema a fost până când ne-au lăsat să intrăm și să începem să căutăm corect”, a declarat un reprezentant al anchetei.

În concluzie, cazul Raisei continuă să fie investigat, cu toate detaliile fiind analizate atent pentru a aduce la lumină adevărul despre tragica moarte a micuței. Părinții și comunitatea așteaptă cu nerăbdare să se facă dreptate, iar autoritățile lucrează intens pentru a dezlega toate misterele acestui caz șocant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: