Redactia.ro
Home » Monden » A fost spart contul de Instagram al Adelinei Pestrițu: ”Dintr-odată a dispărut”

A fost spart contul de Instagram al Adelinei Pestrițu: ”Dintr-odată a dispărut”

Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu s-a ales de Paști cu Instagramul spart. Celebra influenceriță a dat vestea urmăritorilor ei de pe contul soțului. De altfel, până când și-l va recupera, Adelina Pestrițu și-a creat o altă pagină de Instagram.

A fost spart contul de Instagram al Adelinei Pestrițu: ”Dintr-odată a dispărut”

Peste un milion și jumătate de oameni o urmăreau pe Adelina Pestrițu, pe Instagram. Acum vedeta face tot posibilul pentru a și-l recupera. Până atunci, însă, și-a creat o nouă pagină de Instagram, unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

”Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram să știți că am întâmppinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu tine de mine. Dintr-odată a dispărut. Sper să se rezolve cât mai curând!!! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț”, a scris Adelina Pestrițu de pe contul soțului ei.

Adelina Petrițu a avut și un mesaj dur pentru persoana care stă în spatele acestei infracțiuni.

„Nu te bucura de răul altuia. Roata se întoarce fix atunci când te aștepți mai puțin. Vă aștept să mă urmăriți și pe acest cont. Voi posta mereu pentru a vă informa că sunt prezentă și aici. Vă mulțumesc.”, a scris Adelina Pestrițu pe InstaStories, pe noul ei cont de pe Instagram.

Oana Zăvoranu o ironizează pe Adelina Pestrițu

După ce a auzit ceea ce i s-a întâmplat Adelinei, Oana Zăvoranu a revenit cu ironiile la adresa acesteia. Querida spune că fosta soție a lui Vârciu a rămas ”fără lovele” odată cu pierderea contului de Instagram. Mai mult, Oana consideră dreopt ”o minune de Paști” ceea ce i s-a întâmplat influenceriței.

”E jale mareeee. Pinocchio ramane fără lovelele care îi veneau de pe cea mai mare sursă de venit a sa: INSTAGRAMUL. Ce face el acum?Unde se mai izmenește el 24 din 24 în timp ce vă dă coduri și vă bagă pe gât toate c***turile pe care el oricum nu le folosește dar pentru care încasează lunar peste 15.000 de euro?Eu zic că e minune de Paște. Să-i mulțumiți lui Vârciu că din cauza divorțului cu scandal v-ați pricopsit cu boxista pe capul vostru!”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

Oana Zăvoranu a mai criticat-o pe Adelina Pestrițu și s-a ales cu dare în judecată de către aceasta, dar și alte vedete precum: Anda Adam, Cristina Ich sau Oana Roman.Le-ai mai pregătit gainilor niste creme expirate? Imi provoci voma!!!!Circăreasa bârnoasă va zice să vă puneti ceasul să sune!!!”,  a spus Oana Zavoranu despre Adelina Pestritu.

Oana Zavoranu si Adelina Pestritu

O altă influenceriță pe care a atacat-o Oana Zăvoranu este Cristina Ich: ”O altă influenceriță my a@#… care nu are vorbițele la ea, puțin mobilată la mințic, subțire din toate punctele de vedere și „murdărită” rău la guriță de limbi… străine. Vai mămica ei, dacă vă recomandă ceva, să fugiți… sau să cumpărați dacă atâta vă duce capu… dar să nu plângeți după bani… cantitate neglijabilă, cu un public sub mediocritatea acceptată de lege”, a scris Oana Zăvoranu la InstaStory, despre Christina Ich.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: