Redactia.ro
Home » Știri » A furat dintr-un restaurant, dar a lăsat un mesaj neașteptat în urmă. Ce a avut de spus hoțul păgubiților?

A furat dintr-un restaurant, dar a lăsat un mesaj neașteptat în urmă. Ce a avut de spus hoțul păgubiților?

GALERIE FOTO (2)

Patronul unui restaurant din Italia a avut parte de un incident cu adevărat neobișnuit, la doar o zi după ce a realizat că pragul afacerii sale a fost trecut de hoți. Prejudiciul adus nu a fost unul mare, însă făptașul a ținut să-i transmită bărbatului un mesaj care l-a lăsat fără cuvinte. Iată ce i-a transmis bărbatul care a comis furtul!

A furat dintr-un restaurant, dar a lăsat un mesaj neașteptat

Cazurile de infracțiuni din toată lumea cresc de la zi la zi, iar situația nu pare că se va îmbunătății prea curând. Rata de șomaj crește, oamenii nu au veniturile necesare să trăiască și să-și acopere cheltuielile, așa că mulți dintre ei recurg la gesturi disperate. Printre aceștia, există și indivizi conștienți de gravitatea acțiunilor pe care le înfăptuiesc, iar simțul responsabilității și al umanității îi face ulterior să regrete. Povestea pe care urmează să v-o prezentăm are în centru un asemenea personaj, care după ce a furat dintr-un restaurant, a lăsat un mesaj neașteptat în urmă.

Un restaurant din Italia a fost jefuit în timpul nopții, însă hoțul nu a dorit bani sau obiecte de valoare, ci ceva neașteptat. Angajații au realizat a doua zi că singurul lucru care lipsește este o tavă cu 10 brioșe, pregătite cu o seară înainte de bucătar și lăsate în vitrină. În afară de preparatele dulci nu lipsea nimic, însă surpriza a venit abia a doua zi după furt!

Făptașul s-a întors la locul infracțiunii sale și a lăsat un bilet misterios. Nu a mai intrat de data aceasta în restaurant, ci a preferat să-și lase mesajul în fața ușii acesteia. Imediat cum l-au găsit, angajații nu au stat pe gânduri și l-au dus imediat patronului, care l-a făcut și public.

Bărbatul a furat de foame

Se pare că bărbatul care a furat brioșele a simțit să-și ceară scuze și să explice motivul pentru care a recurs la un asemenea gest. Nu a lăsat doar biletul, ci și suma de bani necesară pentru achitarea produselor pe care le-a furat. Pe hârtia lăsată în urmă scria:

„Vă rog să mă scuzaţi, dimineaţa trecută îmi era foame şi nu aveam bani”.

În momentul în care a citit aceste cuvinte, proprietarul restaurantelor a rămas pus și simplu șocat. A realizat gravitatea situației prin care trece umanitatea în acest moment, dar și faptul că există oameni cu simțul responsabilității, capabili să-și asume responsabilitatea pentru faptele lor. A postat imaginea cu biletul pe conturile sale de socializare, împreună cu o relatare a evenimentelor.

„A fost o surpriză. Biletul era pliat iar în interior erau 10 euro, costul celor zece brioşe. Dacă am şti cine este, i-am da înapoi banii. El a furat de foame şi eu aş fi făcut acelaşi lucru”, a trasmis bărbatul.

Povestea sa a ajuns virală, iar biletul în cauză poate fi văzut mai jos:

Nu este cunoscut încă dacă persoana care a furat brioșele s-a mai întors vreodată sau nu la acel restaurant, însă acțiunile sale ar trebui să tragă un semnal se alarmă societății. Oamenii au ajuns să facă gesturi șocante pentru a-și acoperi nevoile fundamentale, iar situația nu pare că se va schimba prea curând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: