Redactia.ro
Home » Monden » A ieșit fără sutien în public! Apariția rușinoasă a actriței din Game of Thrones – FOTO

A ieșit fără sutien în public! Apariția rușinoasă a actriței din Game of Thrones – FOTO

GALERIE FOTO (4) A ieșit fără sutien în public! Apariția rușinoasă a actriței din Game of Thrones - FOTO

Sophie Turner a avut o apariție rușinoasă! Celebra actrița din Game of Thrones s-a afișat fără sutie pe stradă în timp ce se plimba cu soțul ei. 

Actrița din Game of Thrones a ieșit fără sutien în public

Sophie Turner, în vârstă de 25 de ani, este o actriță celebră, remarcându-se după rolul ei din serialul fenomen Game of Thrones. În urma serialului aceasta s-a căsătorit cu artistul Joe Jonas, formând un cuplu foarte invidiat la Hollywood.

Se pare că recent, actrișa a scăpat de înhibiții și a ieșit în public fără sutien, purtând doar un maieu alb, mulat, asortat cu o pereche de blugi. Cu părul blond prins în coadă și cu o pereche de ochelari de lux actrișa a pășit pe tocurile ei verzi, asortate cu geanta suspendată pe umăr. Fiind în pandemie, atât ea cât și soțul ei, Joe Jonas, au fost văzuți purtând mască de protecție în drumul lor spre un restaurant de lux unde au luat prânzul.

La vederea fotografiilor, fanii au reacționat imediat și au adus comentarii la felul în care se prezintă actrița în mijlocul zilei, mai ales că de curând a devenit mamă. Sophie Turner a născut o fetiţă pe 22 iulie, la Los Angeles, iar ea poartă numele Willa. Acesta este primul copil al cuplului.

„Sophie Turner şi Joe Jonas sunt încântaţi să anunţe naşterea copilului lor“, a transmis un reprezentant. Actriţa britanică în vârstă de 25 de ani şi cântăreţul Joe Jonas, în vârstă de 31 de ani, membru al grupului Jonas Brothers, s-au căsătorit în 2019.

A ieșit fără sutien în public! Apariția rușinoasă a actriței din Game of Thrones - FOTO

Sophie Turner scrie istorie în industria cinematografică și în modă

Sophie Turner este o actriță de origine britanică, cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în serialul fenomen Game of Thrones. Turner a interpretat rolul Sansei Stark, fiica cea mare a Lordului Eddard Stark și verișoara lui Jon Snow.

Născută pe 21 februarie 1996, în Northampton, Anglia, aceasta a debutat pentru prima dată în industria filmului în anul 2013, cu un rol în Another Me. Prima apariție într-un serial de televiziune a fost în Game of Thrones, care i-a adus recunoașterea internațională. A jucat de asemenea și în filmul X Man: Dark Phoenix din anul 2019. Pe lângă cariera de actriță, Sophie Turner face furori și pe podiumurile de modă.

Sophie Turner, pe numele ei real Sophie Belinda Turner, este fiica lui Andrew și Sally Turner. Aceasta mai are doi frați, James și Will. Actrița, în vârstă de 25 de ani, are acum propria ei familie împreună cu Joe Jonas. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019 și au împreună o fiică pe nume Willa Jonas. Aceasta a venit pe lume la patru ani după ce aceștia s-au cunoscut, pe 22 iulie 2020.

În 2016, Sophie Turner l-a întâlnit pe Joe Jonas a cărui personalitate s-a potrivit perfect cu a ei. Cuplul nu și-a făcut publică relația imediat. Cei doi și-au dorit să aibă parte de intimitate în relația de cuplu. Nunta pe care au avut-o în anul 2019 a ținut primele pagini ale publicațiilor modene datorită faptului că a avut loc atât în Las Vegas pe 1 mai, cât și în Franța, în luna iunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: