Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cu ce putem să înlocuim Netflix. Platforma cu filme a fost deja lansată

Cu ce putem să înlocuim Netflix. Platforma cu filme a fost deja lansată

Cu ce putem să înlocuim Netflix. Platforma cu filme a fost deja lansată

Netflix este o platformă de streaming deja consacrată, iar având în vedere succesul ei, nu este de mirare că tot mai multe platforme asemănătoare au fost create în ultimul timp.

Una dintre acestea este Quibi, care ar putea fi un competitor al platformelor de straming care există deja pe piață. Totuși, aceasta este diferită de conceptul Netflix, pentru că presupune nu filme, ci videoclipuri. Astfel, cei care își vor face cont pe Quibi vor putea să vizioneze videoclipuri de până la zece minute, create special pentru a fi văzute pe smartphone.

Conținutul va fi alcătuit din filme, dar care vor putea fi văzute pe capitole, seriale, documentare, și nu în ultimul rând știri.

Ce poți viziona pe noua platformă

Pe Quibi există deja cel puțin 50 de seriale, chiar dacă a trecut doar o lună de la data lansării, pe 6 aprilie. Astfel, potrivit listei distribuite chiar de platforma de streaming, câteva dintre cele mai interesante seriale sunt următoarele: o serie horror a lui
Steven Spielberg, Survivor, care o are în centru pe Sophie Turner (Sansa din Game of Thrones) care supreviețuiește unui accident aviatic, dar și un SF: Guillermo del Toro face Aftermath.

Alte nume mari implicate în producții de pe Quibi sunt , Tom Cruise, Kevin Hart, Liam Hemsworth, 50 Cent, Dwayne Johnson, Jennifer Lopez, Jim Parsons, Ryan Reynolds, Reese Witherspoon, James Corden etc.

Quibi a fost creat de un american din industria de film pe nume Jeffrey Katzenberg și de Meg Whitman, care face parte din consiliul de administrație al Procter & Gamble.

Investiția în această platformă a fost de circa un miliard de dolari. Banii au fost cheltuiți pentru producția de conținut, dar și pentru a atrage vedetele înspre platformă, care își aduc cu ele publicul. Este cazul, de exemplu, al lui Jennifer lopez sau Idris Elba, desemnat în anul 2018 drept cel mai sexy bărbat în viață de către revista People.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: