Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă abonamentul la Netflix. Unde a crescut prețul și câți bani trebuie să dai în luna aprilie ca să vezi filmele online

Cât costă abonamentul la Netflix. Unde a crescut prețul și câți bani trebuie să dai în luna aprilie ca să vezi filmele online

Cât costă abonamentul la Netflix. Unde a crescut prețul și câți bani trebuie să dai în luna aprilie ca să vezi filmele online

Pentru că multă lume stă acasă, pe întreaga planetă, au de câștigat serviciile de streaming online. Sigur ai auzit de Netflix, asta dacă nu ai deja cont, platforma unde poți viziona zeci de filme și seriale fără reclame. Ei bine, Netflix deja a ridicat prețurile la începutul anului. Măsura este deocamdata luată doar în Statele Unite ale Americii.

Cât costă abonamentul la Netflix în România? Ei bine, asta depinde de câți utilizatori vor folosi contul. Platforma îți oferă posibilitatea ca atunci când îți faci cont, să i-l oferi și unui prieten, de exemplu, pentru a viziona filme. Dar dacă amândoi veți privi în același timp, tariful va crește.

Netflix este o platformă de streaming online, unde poți viziona filme și seriale fără a fi nevoit să le descarci sau să fii întrerupt de reclame. Săptămânal, sunt încărcate noi producții, pentru ca utilizatorii să aibă mereu ceva proaspăt de urmărit. Multe dintre filme sunt noi, iar unele sunt chiar producții originale Netflix. Evident, toate acestea costa sume uriașe de bani.

Pentru a putea să furnizeze în continuare cele mai bune și noi producții, Netflix a crescut prețul abonamentelor în SUA.

Cât costă abonamentul la Netflix. Unde a crescut prețul

Așadar, americani plătesc 9 dolari pe lună, în loc de 8, pentru abonamentul de bază. Cel mai mare abonament, pentru vizionare pe patru dispozitive în același timp și conținut 4K, s-a scumpit cu 2 dolari, de la 14 la 16 dolari.

Vestea bună este că această mărire a prețurilor nu se va întâmpla și în România. Reprezentanții Netflix deja au transmis:

„Creșterea prețului abonamentelor din Statele Unite și America de Sud nu influențează sau indică o creștere a prețului în România”.

Cât costă Netflix în România. Abonament pentru luna aprilie

Netflix poate fi vizionat pe tabletă, smartphone, laptop, PC sau Smart Tv. Chiar și pentru cel mai mic tarif, este disponibil întreg conținutul, nu sunt titluri limitate, pentru fiecare nivel de tarifare. Singura diferență făcută de preț este calitatea video și pe câte dispozitive pot fi utilizat în același timp de către un cont. Astfel, dacă doreși să împarți contul de Netflix, cu un prieten, o poți face, alegând a doua variantă de abonament. Există 3 tipuri de abonament:

– abonament de 8 euro (aprox. 38 lei) pe lună: nu este Full HD și poți viziona doar pe un ecran în același timp

– abonament de 10 euro (aprox. 47 lei) pe lună: conținut Full HD, nu 4K, se poate utiliza aplicație pe două dispozitive în același timp

– abonament de 12 euro (aprox. 56 lei) pe lună: conținut 4K și vizionare simultană pe patru dispozitive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: