Redactia.ro
Home » Știri » A murit actorul Marian Rădulescu

A murit actorul Marian Rădulescu

A murit actorul Marian Rădulescu

A murit actorul Marian Rădulescu. Trupul actorului va fi depus la Teatrul Excelsior luni, între orele 13.00-15.00.

A murit actorul Marian Rădulescu

Actorul Marian Rădulescu a murit sâmbătă, la vârsta de 40 de ani. El făcea parte din echipa Teatrului Excelsior din București, din anul 2011.

Anunțul cu moartea actorului a fost făcut pe pagina de Facebook a instituției.

„Cu sufletul greu anunţăm că ieri ne-a părăsit Marian Rădulesscu. Un actor generos și dedicat al Teatrului Excelsior. Suntem alături de familia și apropiații îndoliați. Dumnezeu să îl aibă în pază, este anunțul făcut pe pagina de Facebook a Teatrului Excelsior.

Marian Rădulescu a făcut parte din trupa Teatrului Excelsior din anul 2011, când acesta a absolvit Universitatea Hyperion, Facultatea de Artă.

Marian Rădulescu și colegii săi și-a urmat profesorii, formând o echipă de tineri actori la Teatrul Excelsior. Au fost preluate pe scena Teatrului spectacole de absolvire ale acestei promoții, majoritatea fiind în regia lui Victor Radovici.

Spectacolele în care a jucat Marian Rădulescu au fost Cocoşelul neascultător” de Ion Lucian, “Fetiţa cu chibrituri”, după H.C. Andersen, “Bădăranii” de Carlo Goldoni şi “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale.

Actorul ar fi avut probleme financiare

Potrivit Agerpres, în 2011, la inaugurarea Teatrului Excelsior, actorul a jucat în cele două spectacole pregătote pentru acest eveniment.

În ultimele stagiuni a jucat roluri importante și în spectacolele pentru copii, Șobol din „Degețica”, după H.C. Anderden, Fratele mijlociu în „Prâslea cel Voinic și merele de aur” după Petre Ispirescu.

De-a lungul anilor, Marian Rădulescu a făcut parte din distribuția spectacolelor pentru copii „Ninigra și Aligru”, după Nina Cassian, „Prostia omenească”, după Ion Creangă, „Ora veselă cu tâlc” de Ciprian Cojenel.

Surse din anturajul actorului susțin că acesta s-ar fi sinucis aruncându-se de la înălțime, el având probleme financiare și în relația de cuplu.

Citește și:Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini