Redactia.ro
Home » Știri » A murit Austin Majors, starul din NYPD Blue. Avea doar 27 de ani și ajunsese pe străzi

A murit Austin Majors, starul din NYPD Blue. Avea doar 27 de ani și ajunsese pe străzi

GALERIE FOTO (2) A murit Austin Majors, starul din NYPD Blue. Avea doar 27 de ani și ajunsese pe străzi

Lumea internațională a filmului este răpusă de durere, după ce a primit o veste extrem de dureroasă. Austin Majors, cunoscut pentru rolul din „NYPD Blue”, a murit la doar 27 de ani. În ultimii ani nu avusese deloc o viață ușoară și nu se mai auzise nimic de el, dar nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

Moarte subită pentru Austin Majors din NYPD Blue

Austin Majors, starul din NYPD Blue, a plecat dintre noi la doar 27 de ani. Din primele informații, se afla într-o unitate destinată persoanelor fără adăpost din Los Angeles, California, când a fost găsit fără suflare. Nu se cunoaște cauza exactă a morții, dar surse apropiate au declarat pentru TMZ au spus că „ar fi ingerat o cantitate letală de fentanil”.

Familia a confirmat moartea tânărului, fără a oferi prea multe detalii despre cele întâmplate. Nimeni nu știe de ce s-a ajuns la o asemenea tragedie, dar familia mărturisește că a primit o lovitură grea.

„A fost o ființă iubitoare, artistică, genială și bună. Austin a avut parte de mare bucurie și de mândrie în cariera sa de actor”, a transmis familia actorului.

Austin Majors, pe numele său real Austin Setmajer, s-a născut la data de 23 noiembrie 1995, în California. A devenit celebru după vârsta de 5 ani, iar timp de șapte sezoane a jucat rolul lui Theo Sipowicz, fiul detectivului Andy Sipowicz. A primit o mulțime de premii importante pentru reușitele sale și a rămas în istorie pentru evoluția sa timpurie.

Austin Majors ajunsese pe străzi

Nimeni nu mai știa ce se întâmplă cu Austin, care de ani buni dispăruse din viața publică. Nu mai avea relații bune cu foștii colegi și nu era activ nici pe rețelele de socializare. Surse ale presei internaționale spun că ajunsese pe străzi de ceva timp și nici cu familia nu mai păstra legătura. Toată lumea este șocată și nimeni nu își explică de ce s-a ajuns aici și nu a primit ajutor mai devreme.

Cei care l-au cunoscut au transmis un ultim omagiu marelui actor, care a cunoscut succesul pe când avea doar 5 ani. O fostă colegă de breaslă, alături de care a filmat în urmă cu 20 de ani, a mărturisit că Austin era un copil cum rar mai văzuse pe atunci, care i-a demonstrat că vârsta nu contează atunci când te naști pentru ceva și dai tot ce ai mai bun.

„Acum 20 de ani am avut plăcerea de a lucra cu Austin Majors, când am făcut o reclamă pentru State Farm. Îmi pare atât de rău să aud de trecerea lui. L-a jucat pe theo la NYPD Blues și, bineînțeles, pe fiul meu în reclamă. Nu ar fi putut fi mai amabil cu mine și s-a jucat cu fiica mea Kylie în pauze. Întotdeauna am prețuit poza pe care mi-a dat-o. Era prea drăguț! Atât de trist și a ajuns la Tine!”, a scris actrița pe pagina personală de Facebook.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: