Redactia.ro
Home » Știri » A murit Cătălin Moroșan, tânărul preot din Constanța, după o lună de agonie. ÎPS Teodosie a fost acuzat de tentativă de omor în cazul lui, însă dosarul a fost clasat

A murit Cătălin Moroșan, tânărul preot din Constanța, după o lună de agonie. ÎPS Teodosie a fost acuzat de tentativă de omor în cazul lui, însă dosarul a fost clasat

A murit tânărul preot din Constanța, după o lună de agonie. ÎPS Teodosie a fost acuzat de tentativă de omor în cazul lui, însă dosarul a fost clasat

Cătălin Moroșan, un preot tânăr din Constanța, și-a dat ultima suflare după o lună de agonie. ÎPS Teodosie a fost acuzat de tentativă de omor în cazul lui, însă dosarul a fost clasat. Iată detalii.

A murit Cătălin Moroșan, tânărul preot din Constanța, după o lună de agonie. ÎPS Teodosie a fost acuzat de tentativă de omor în cazul lui, însă dosarul a fost clasat. Ce spune soția preotului

Preotul Cătălin Moroșan, în vârstă de 30 de ani, a murit în Spitalul Județean Constanța miercuri, 1 martie 2023, după ce a înghițit o substanță toxică și a ajuns la terapie intensivă în urmă cu o lună. În acest caz ÎPS Teodosie a fost acuzat de tentativă de omor, dar procurorii au clasat dosarul, potrivit ziare.com.

„Pacientul beneficiază de tratament maximal în cadrul secţiei de terapie intensivă, este în stare foarte gravă în continuare, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte prognosticul”, declara, pe 3 februarie 2023, Crina Kibedi, purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța, conform adevarul.ro.

Mihaela Moroşan este cuprinsă de o suferință greu de descris. Ea a spus că nu își explică cum de s-a îmbolnăvit atât de brusc soțul ei.

„A ieşit de-acasă, deci a plecat de-acasă ca tot omul, bine. La prânz a ajuns acasă, am petrecut împreună timp, am luat masa împreună și i s-a făcut rău, am chemat ambulanţa şi l-am adus la spital”, a relatat adevarul.ro.

După internare, medicii au stabilit că preotul înghițise o substanță toxică. Și aici urmează legătura pe care o avea acesta cu ÎPS Teodosie. Cătălin Moroșan era un apropiat al arhiepiscopului Teodosie. Ierahul a fost chiar la nunta acestuia, apoi el este cel care l-a hirotonit preot în Arhiepiscopia Tomisului, iar familia Moroșan a stat o perioadă chiar în casa în care locuiește și ÎPS Teodosie.

În cazul preotului Moroșan, ÎPS Teodosie a fost acuzat de tentativă de omor de către Cristi Călin, cunoscut drept „călugărul-amant”. Plângerea penală a fost clasată de procurorul Teodor Niță. Mai mult, Niță a dispus disjungerea către Parchetul Judecătoriei Constanța a cauzei ce-l privește pe Cristi Călin, în baza articolului 268 din Codul penal – inducerea în eroare a organelor judiciare, a scris Adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: