Redactia.ro
Home » Știri » A murit celebrul DJ Pascal! Bărbatul a fost găsit într-un hotel din Pitești

A murit celebrul DJ Pascal! Bărbatul a fost găsit într-un hotel din Pitești

A murit celebrul DJ Pascal! Bărbatul a fost găsit într-un hotel din Pitești

A murit celebrul DJ Pascal! Potrivit autorităților, artistul ar fi murit într-un hotel din cartierul Trivale din Pitești. Vestea morții lui Pascal di Fazio a căzut ca un trăsnet printre apropiați și fani.

A murit celebrul DJ Pascal

Pascal di Fazio, cunoscut mai ales ca DJ Pascal, a decedat seara trecută din cauze momentan necunoscute. Surse de încredere ne-au transmis că DJ Pascal a fost găsit fără viață într-un hotel din cartierul piteștean Trivale.

Criminaliştii au examinat trupul neînsufleţit al artistului şi au stabilit că nu ridică suspiciuni. Nu au fost găsite urme de violenţă, iar cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei. Cel mai probabil, DJ Pascal a decedat din cauze medicale, scrie epitesti.ro.

A murit celebrul DJ Pascal! DJ Pascal făcea ca fiecare seară de vară să fie specială la NUBA, pe malul mării în stațiunea Mamaia. De asemenea, acesta a pus muzică și a creat atmosferă pentru generații întregi la cele mai populare locații din Pitești. Vestea morții a căzut ca un trăsnet printre prieteni, fani și apropiați. Pe pagina de Facebook a artistului curg zeci de mesaje de condoleanțe.

Ce mesaje i-au lăsat apropiații

”Dumnezeu sa-l ierte! Adio prieten drag Pascal”, a scris Levent Beghim.

Dumnezeu sa-l ierte! Adio prieten drag Pascal. 😞

Publicată de Levent Beghim pe Duminică, 10 ianuarie 2021

”Piticule, și tu???!!! Ce pot să mai spun… Îngerii vor să dea un party… și aveau nevoie de un DJ…nu unul oarecare… l-au vrut pe piticul nostru!!! Drum lin „sexy fetele” drum lin Pascal Di Fazio, drum lin Dj Pascal, drum lin prieteen drag și om care ne-ai învățat că viața are un sens și că trebuie trăită din plin. Ai trait Piticule din plin cu toată ființa ta! Ma înclin…”, a scris Gui Sebastien pe pagina sa de Facebook.

🖤🖤🖤 Piticule, si tu???!!! ce pot sa mai spun 😥😥😥 … Ingerii vor sa dea un party … si aveau nevoie de un DJ … nu…

Publicată de Gui Sebastien pe Duminică, 10 ianuarie 2021

”Sexy Marinarul is in the house”… și-apoi râdeai ca un nebun. Drum lin să ai, să ne revedem cândva, cu muzică bună și mult râs! R.I.P. Pascal Di Fazio”, au scris cei de la Club Marinarul pe pagina lor de Facebook.

“Sexy Marinarul is in the house”… și-apoi râdeai ca un nebun. Drum lin să ai, să ne revedem cândva, cu muzică bună și mult râs!

R.I.P. Pascal Di Fazio 🖤

Publicată de Club Marinarul pe Duminică, 10 ianuarie 2021

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: